Sorguda fenalaştı, hastaneye kaldırıldı

Sorguda fenalaştı, hastaneye kaldırıldı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Karagümrük çetesi operasyonu kapsamında ifade verdi. Ünlü, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Karagümrük çetesinin lideri Vedat ve Nuri Ergin kardeşlerin ağabeyi Nejat Ergin’in şantaj çetesine yönelik baskın düzenleyen polis, operasyonun ikinci aşamasında kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’yü gözaltına aldı. Sabah saatlerinden gözaltına alınan Ünlü, polisteki kısa sorgusunun ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünden geçirildi.

Savcı tutuklanmasını istedi

Öğle saatlerinde Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirilen Ünlü, hâkim ve savcıların kullandığı protokol kapısından içeri sokuldu. Ahmet Mahmut Ünlü’nün görüntüsünün alınmaması için giriş kapısının önü çevik kuvvet polisi ile perdelendi. Ünlü aynı operasyonda gözaltına alınan 6 kişiyle birlikte tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Türkiye güzeli serbest bırakıldı

Aralarında Türkiyegüzeli Neslihan Ö’nün de bulunduğu 6 kişi ise serbest bırakıldı. Ünlü’nün koruması ve şoförü de geçtiğimiz gün aynı operasyon kapsamında gözaltına alınmıştı. Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz aylarda internet ortamına düşen uygunsuz görüntüler nedeniyle poliste ifade vermişti. Ünlü, olayla alakasının olmadığını söylemişti.

Cübbeli Ahmet Hoca hastaneye kaldırıldı

Ünlü, mahkeme sorgusunu beklediği sırada rahatsızlandı. Tansiyonu yükselen ve kan şekerinde düzensizlik yaşayan Ahmet Mahmut Ünlü, adliyeye çağrılan ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ünlü'nün yakınları da durumu haber alarak hastaneye geldi. Hastanede yapılacak tetkiklerin ardından Ünlü'nün tekrar adliyeye götürülüp götürülmeyeceği belli olacak. Çevik kuvvet polisi de hastane bahçesinde önlem aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum