Şota teklif aldığını doğruladı

Şota teklif aldığını doğruladı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arveladze, Kayserispor'un başına geçmek için teklif aldığını doğruladı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın sezon sonunda ayrılacağını açıklamasının ardından adı Kayserispor'la anılmaya başlayan Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arveladze, kulüp ile görüştüğünü doğrulayarak, gönlünün A Milli Takımda Guus Hiddink'in yardımcılığını yapmaktan yana olduğunu söyledi. Fakat bu konuda kendisine henüz bir resmi teklif gelmediğini söyledi.

"SÜLEYMAN HURMA İLE GÖRÜŞTÜM"

Hollanda'nın AZ Alkmaar Kulübü'nde Dick Advocaat'ın yardımcılığını yapan Şota, "Kayserispor'dan Süleyman Hurma beni aradı ve bu konuyu konuştuk. Birkaç kez de Tolunay hoca ile telefonda konuştuk. Ama, şu anda karar vermek gerçekten çok zor. Kararımı sezon sonuna doğru veririm diye düşünüyorum" dedi.

"GÖNLÜM MİLLİ TAKIMDAN YANA"

A Milli Takım'ın başına getirilen Guus Hiddink'in yardımcısı olması konusunda çıkan haberlerin kendisini bir hayli heyecanlandırdığını söyleyen Şota, "Hiddink, çok büyük bir hoca, bu inkar edilemez. Kim onunla çalışmak istemez ki? Yardımcılığı konusunda bana bir teklif gelmiş olsaydı inanın bunu seve seve kabul ederdim. Ama bu ana kadar henüz resmi bir teklif gelmedi" diyerek gönlünün Türk A milli takımından yana olduğunu söyledi.

Etiketler :