Sow, Demba Ba'yı uyardı

Sow, Demba Ba'yı uyardı

Beşiktaş'ın Arsenal ile oynadığı maçta sakatlanan Demba Ba, vatandaşı Sow'un uyarısı Beşiktaşlı golcü üzerine tedavi olmak için Fransa'nın yolunu tuttu.

Fenerbahçeli Moussa Sow, yakın arkadaşı Demba Ba’yı “Ertuğrul Karanlık’a tedavi olma. Benim için ‘Futbol hayatı bitti’ demişti” sözleriyle uyarınca Senegalli santrfor Fransa’nın yolunu tuttu.

SOW'DAN DEMBA BA'YA UYARI

Şampi10'un haberine göre, Beşiktaş'ın Arsenal ile oynadığı Şampiyonlar Ligi play-off turu 2. maçında sakatlanan Demba Ba, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’a tedavi olmadı... Çünkü yakın arkadaşı ve vatandaşı Moussa Sow kendisini bu konuda uyardı...

"FUTBOL OYNAYAMAZ" DEMİŞTİ

Bilindiği gibi Karanlık, geçmişte F.Bahçe’de çalışmış ve Sow için “Dizi vahim halde. Futbol oynayamaz” demişti. Hatta sonrasında Karanlık’ın sarı-lacivertlilerdeki görevine son verilmişti.

Sow, Ba’yı “Ertuğrul Karalık’a tedavi olma. Benim için ‘Futbol hayatı bitti’ demişti” diyerek uyardı. Ba da bunun üzerine Mersin İdman Yurdu maçının ardından Fransa’ya, o dönemde Sow’u iyileştiren Türk osteopat Osman Fatih Aydoğdu’nun kliniğine gitti. Senegalli oyuncunun tedavisinin büyük bir kısmı Fransa’da gerçekleştirilirken Beşiktaş fizyoterapisti Aşkın Dede’nin de Milli Takım’a gitmesi nedeniyle Ba, Aydoğdu’yu tedaviyi tamamlaması için Türkiye’ye çağırdı.

İkili dün öğle saatlerinde İstanbul’e geldi ve 29 yaşındaki oyuncunun dizindeki sakatlığın tedavisi bir süre daha devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.