Söylentiyi yazdı Ülkücüler taşladı

Söylentiyi yazdı Ülkücüler taşladı

Star Gazetesi yazarı Ergün Babahan'ın yazısına tepki gösteren 500 kişilik MHP oldukları öne sürülen grup, akşam saatlerinde Basın Ekspers yolundaki Star Gazetesi binası önünde toplandı.

Güneşli'deki gazete binasının önüne gelen bir grup MHP'li, gazetede çıkan bir yazı dolayısıyla binanın önüne siyah çelenk bıraktı.

Gruptakiler çeşitli sloganlar atarken, gruptan bazıları da binaya yumurta fırlattı.

Protestocuların binaya yönelmeleri üzerine, güvenlik görevlileri müdahale etmek istedi. Bu sırada yaşanan arbedede binanın bazı camları kırılırken, X-Ray cihazı da hasar gördü.
Olayda bazı protestocular yaralandı.

Yaşanan olaylar üzerine Star gazetesine gelen MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, protestocuları sakinleştirmek için devreye girdi.

ERGUN BABAHAN NE YAZMIŞTI?


Babahan Star Gazetesi'ndeki köşe yazısında şu sözlerle o imada bulunmuştu:

"MHP’de kaset dalgasının seçime doğru hız kazanacağı iddiası tüm kulislerde dile getiriliyor. Doğrudan Devlet Bahçeli’yi hedef alan bu kasetlerde değişik türde ilişki görüntüleri olduğu iddiası da var. TİB elinden geleni yapıp bu tip kasetlerin yayınının mutlaka önüne geçmeli. Eğer herhangi bir site böyle bir imada bulunursa, seçim sürecine fesat karıştırmaktan hemen kapatılmalı..."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.