Soylu'dan İnce'ye: 4.5 yıl bir kadını taciz etti

Soylu'dan İnce'ye: 4.5 yıl bir kadını taciz etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kendisi hakkında 'giydiği donu bile DP'ye ödetmiş' diyen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye ağır sözlerle meydan okudu: Bugün bu sözleri söyleyen adam 4.5 yıl bir kadını taciz etti

"Bir tekini ispat etsinler siyaseti bırakırım" diyen Soylu, İnce'ye "Bugün bu sözleri söyleyen adam 4.5 yıl bir kadını taciz etti" diyerek yüklendi.

Soylu, TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası'nda Hadi Özışık ve Gülden Kalecik'in konuğu oldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN...

Program boyunca Türkiye gündemine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Soylu'ya programın sonunda Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminde özel harcamalarını partiye ödettiği yönündeki iddialar da soruldu.

İddialara ilişkin "Türkiye'yi darbe ortamına sürüklemek isteyenlerin ömrü bu genç adama kara çalmakla geçti" dedi ve ekledi:
"Bütün mahkemeleri açtık hepsini kazandık."

TUHAFİYECİLİĞE BAŞLAMIŞ
Bu iddialardan bir tekini ispat etsinler, siyaseti bırakırım. İspat etsiler siyaset yapan namerttir. Bunlar üç kuruşluk işler. CHP'nin köpek davası... cımbız davası... İşte alçak adamlar bunlar. Bugün bunu söyleyen adam 4.5 yıl bir kadını taciz etti ve hala bu partide duruyor. O'nu o partide tutanlar da bundan sorumludur. Milletvekili seçilmiş tuhafiyeciliğe başlamış.

CEVABI MAHKEMEYE VERSİN

Soylu'nun sözleri sonrası CHP'li Muharrem İnce'nin yayına katılıp cevap verme hakkı olduğunu hatırlatılması üzerine ise Soylu, "Cevabı mahkemeye versin" dedi.

DP'YE İHANET Mİ ETTİ?

Soylu, Hadi Özışık'ın "DP'ye, dava arkadaşlarınızı yarı yolda mı bıraktınız, AK Parti'ye geçerek onlara ihanet mi ettiniz?" sorusuna ise net yanıt verdi:
"Doğru ihanet ettim. Menderes'in çizgisini devam ettirdim ve referandumda evet dediğim için beni partiden sorgusuz sualsiz ihraç ettiler."

 

ALLAH DÜŞMANIMA GÖSTERMESİN
DP'yle yaşadığı sorunların ardından duygularını "Mahkemeyi kazanmış olmama rağmen bu işler benim hala yaramdır" sözleriyle özetleyen Soylu, "Allah benim karşı karşıya kaldığım iftiraları düşmanıma göstermesin. Bunlar tipik darbecilik oyunudur" diye konuştu.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.