Sözcü bu kez farklı baktı

Sözcü bu kez farklı baktı

AK Parti ve özellikle de Melih Gökçek'e karşı yaptığı haberlerle bilinen Sözcü gazetesi bugün okuyucularını şaşırttı.

Her fırsatta AK Parti'ye çakmasıyla bilinen Sözcü gazetesi bugün oldukça farklı bir birinci sayfayla çıktı. Gazetenin birinci sayfasında bugün de AK Parti vardı; ancak bu kez cümlelere eleştiri değil övgü hakimdi.
 
Gazete, sürmanşetinden AK Parti'nin dünkü stad kongresini verip, "AKP'liler Galatasaray'ın stadında şov yaptı, Fenerli Tayyip yuhalandığı Arena'ya bayrak dikti" başlığını kullandı. Sözcü, haberinin spotunda ise "Geçen yıl stadın açılışında yuhalanan ve morali çok bozulan Erdoğan, 100 AKP'li önünde Arena'ya çıktı, moral buldu" ifadelerine yer verdi.
 
MANŞETTE İSE GÖKÇEK ÖVÜLÜP TSK ELEŞTİRİLDİ
 
Sözcü, kavgalı olduğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i de yine manşetine taşıdı; ancak bu sefer eleştirmedi ve "yakışan buydu" diyerek övdü!
 
Genelkurmay Başkanlığı önündeki anıtın harabe hali ile onarılmış halini gösteren fotoğrafları yan yana koyan Sözcü, "Asker baktı, sivil yaptı’ manşetiyle TSK'yı eleştirdi. Anıtın yenilenmiş halini gösteren fotoğrafın altına "Başkan Gökçek yeniledi" diye yazan Sözcü, "Yakışan buydu" diyerek de Gökçek'i övdü...
 
İŞTE SÖZCÜ'NÜN O MANŞETİ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ROTAHABER
 
 
 
 
 
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.