Spikeri karısı aradı; 'Neresinden öptün?'

Spikeri karısı aradı; 'Neresinden öptün?'

Karşılaşmanın son dakikalarında Rüştü'nün üst üste yaptığı kurtarışlar sonrasında spiker Ertem Şener, kendinden geçerek ilginç şeyler söyledi.

Beşiktaş'ın Manchester United'ı evinde devirmesi ile olan coşan Star spikeri adeta döktürdü... Bir ara ağzından öyle kelimeler çıktı ki ekran başındakiler gülmekten kendini alamadı... Ertem Şener'i o sözlerden sonra karısı aramış ve "ne söyledin farkında mısın" diye sormuş.

Karşılaşmanın son dakikalarıydı. Beşiktaş 1-0 öndeydi. O sıralarda Mancherster United bastırdıkça bastırıyordu. İşte o anda Rüştü sahneye çıktı, üst üste kurtarışlar yaptı. Bu kurtarışlar Star spikeri Ertem Şener'i adeta kendinden geçirdi.

Ağzından o anlarda şu sözler döküldü; 

-"Afferim Rüştü... Afferim Rüştü... 'Ellerinden öpüyorum Rüştü... Her yerinden öpüyorum, her yerinden öpüyorum Rüştü... Bir tanesin Rüştü birtane... "

-"Rüştü...Rüştü... Sana verilen paralar helal olsun Rüştü... Aldığın helal olsun Rüştü... Ne diyeyim sana Rüştü... Rüştü... "

-Bu çocukları alkışlayalım, bu çocukları bağrımıza basalım... Tarih Rüştü'yü yazacak... 

VALLAHİ NE DEDİM HATIRLAMIYORUM

Medya Mahallesi'ne telefonla bağlanan Ertem Şener, sözlerinin farklı manalara çekilmesine biraz şaşırmıştı.

Ayşenur Arslan'ın "Pek hararetli öpmüşsün Rüştü'yü hatırlıyor musun?" sorusuna şu yanıtı verdi; 


-"Aslında hatırlamıyorum. İnanın hatırlamıyorum. Maçtan sonra ilk olarak eşim söyledi. 'Ne dediğinin farkında mısın' dedi. Farkındayım sonra konuşalım dedim. Sonrasında dinledim arkadaşlarıma dinlettirdim. Ellerinden öpüyorum her yerinden öpüyorum derken, ağzından yanaklarından, göğsünden başından demek istemiştim. İnsanlar enteresan söylemeye başladılar. Hatırladığım şeyler çok fazla değil. Özellikle son 15 dakika.."

GAZETECİLER.COM

Etiketler :