SP'li gençlerden eşekli protesto

SP'li gençlerden eşekli protesto

BURSA- SP'li gençlerden, Cumhuriyet Caddesi'nde eşekli protesto.

Saadet Partisi(SP) Bursa İl Gençlik Kolları, Cumhuriyet Caddesi'nin trafiğe kapatılmasını Nasreddin Hoca'lı tiyatro gösterisiyle eleştirdi.

Nasreddin Hoca kıyafetleri ile eşeğe ters binen tiyatrocu Hasan Kandıra, vatandaşlarca ilgiyle izlendi. Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Harun Arakız, Cumhuriyet Caddesi'nin nostaljik tramvay projesi için trafiğe kapatılmasıyla Bursa trafiğinin içinden çıkılmaz bir hal aldığını söyledi. CHP gibi çomak sokma derdinde olmadıklarını, yapıcı eleştirilerde bulunduklarını dile getiren Arakız, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli yaklaşık 20 gün önce atılan nostaljik tramvay projesi kapsamında çalışmalar devam ederken bu projenin geliştirilme sürecindeki ciddi ihmaller nedeni ile yüzlerce esnaf ve Bursalı halkımız mağdur olmaktadır. Çalışmaların başlamasının öncesinde gerekli tedbirlerin alınmaması nedeni ile başta cadde esnafı olmak üzere, ekmeğini taşımacılıkla temin eden şoförlerimiz ve aracı olan tüm Bursa halkımız ciddi derecede mağdur olmaktadır."

Alternatif caddelerin trafiği kaldırmadığına dikkat çeken Arakız, "Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe'ye çok açık bir çağrımız var. Sayın başkan, zararın neresinden dönülürse kardır. Gelin Bursalılara bu eziyeti reva görmeyin. Bu proje şu an itibari ile fantezi projedir. Bursa trafiğine kıymayın. Bu proje, Kent Meydanı, Heykel hafif raylı taşıma projesi ile bir değer kazanır. Şu an itibari ile Bursa'ya sadece çile verir." dedi. CİHAN

Etiketler :