SP'yi tanımamam şansızlık

SP'yi tanımamam şansızlık

Saadet Partisi Şanlıurfa teşkilatı, seçim sonrası geniş katılımlı ilk teşekkür toplantısı düzenledi

29 Mart yerel seçimlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da başta Şanlıurfa Belediye Başkanlığının yanı sıra Hilvan, Akçakale ve Birecik İlçelerinin de Belediye Başkanlıklarını kazanarak büyük bir başarıya imza atan Saadet Partisi, seçimde büyük özveri sağlayarak gecesini gündüzüne katan İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları ve Hanım komisyonlarının da aralarında bulunduğu geniş katılımlı bir teşekkür toplantısı düzenledi.

Toplantı Şanlıurfa Belediyesine ait Şair Nabi Kültür merkezinde düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Meclis Üyeleri, İl Meclis Üyeleri, İl Başkanı Mehmet Kayacan, İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Gençlik kolları Başkanı Mahmut Öcek, Hanım Komisyonları Başkanı Nahide Felhan katıldı.

İlçe başkanı, Gençlik kolları başkanı ve Hanım Komisyonları başkanlarının yaptığı teşekkür konuşmalarından sonra kürsüye gelen İl Başkanı Mehmet Kayacan seçimde teşkilat olarak gösterilen çalışmalardan dolayı kendilerine minet ve şükran borçlu olduklarını ancak asıl çalışmanın şimdi başlayacağını il teşkilatı olarak büyük programlar hazırladıklarının bu programların önümüzdeki birkaç gün içinde yürürlüğe koyarak önümüzde yapılacak Genel seçim için şimdiden başlayacaklarını söyledi.

Türkiye’ nin girdiği bu ekonomi darboğazından ancak Saadet kadrolarının oluşturacağı bir hükümetle aşılacağın artık bizim baraj sorunu diye bir sorunumuz kalmadığını tek amacımızın iktidara daha da güçlü gelmek için plan ve projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

İl Başkanından sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Seçimde özveriyle çalışan tüm teşkilata teşekkür ederek asıl çalışmanın bundan sonra başlayacağını ve mensubu bulunduğu camiayı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.
 
Fakıbaba konuşmasında, "benim bu güne kadar Saadet partisini tanımamam büyük bir şansızlık. Bunun suçlusu ben değilim, şuçlu olanlar ise bana bu davayı anlatmayanlardır. Kendi açımdan olaylara baktığımda, Saadet Partisinin aslında hiçte bir baraj sorunun bulunmadığını, asıl sorunun partimizi ve genel başkanımızı tam anlamıyla tanıtmadığımızdan kaynaklandığını anladım"
 
"Ankara'da düzenlenen yerel yönetimler toplantısında konuşma yapan Genel Başkanımızın göstermiş olduğu performansla iktidara hazır olduğunu tüm Türkiye’ye kanıtlamıştır." Milli Görüş gibi bir teşkilatla ve böyle bir genel başkanla çalışmaktan çok mutlu olduğunu açıklayan Fakıbaba, bu teşkilata yakışan en güzel çalışmaların yapılması için el birliğiyle çalışacakların söyledi.
 
haber5.com

Etiketler :