SSK'da iken Kaç kişi işe aldı?

SSK'da iken Kaç kişi işe aldı?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun katıldığı Aslında Ne Oldu programında CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi.

Ülke TV'de Aslında Ne Oldu programının konuğu AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu oldu. Hasan Öztürk, Ünal Tanık ve Salih Tuna, siyasetin gündemini ekrana taşıdı. Babuşçu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun siyaset tavrına karşı çıkarken Kılıçdaroğlu ile siyasette birçok doğru algının içinin boşaltıldığını savundu.

Babuşçu, Kılıçdaroğlu'nun yalanı çok basite indirgediğini, karşısındakine çamur atıp gittiğini savunurken Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemle ilgili iddiaları gündeme getirdi. Babuşçu Kılıçdaroğlu'nun döneminde kurumla ilgili çok sayıda şaibelerin gündeme geldiğini Kılıçdaroğlu'nun Karabulut soyadını neden bıraktığını, Karabulut soyadı ile kuruma yerleştirilen insanların sayısının net olarak ortaya konmadığını, o dönemde hakkında inceleme bulununan kişilerin kuruma alındığına ilişkin iddialara cevap alınamadığını söyledi.  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.