SSK'yı nasıl batırdı?

SSK'yı nasıl batırdı?

DENİZLİ- 'Kılıçdaroğlu SSK'yı batırırken adı Kemal değil miydi?'.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bol keseden her şeyi vaadettiğini belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu çok becerikliydi de SSK'yı nasıl batırdı? Önce bunu bir izah etmeli. Bugün, 'Benim adım Kemal' diyerek ismiyle her kapıyı açacağını söyleyen Sayın Kılıçdaraoğlu'nun o tarihte adı neydi?" dedi.

Son günlerde yaşanan siyasi gelişmeleri değerlendiren AK Parti İl Başkanı Uçar, milleti enayi yerine koyanların, sekiz yıldır her seçimde olduğu gibi gereken cevabı yakında alacağını öne sürdü. İktidar hırsıyla her şeyi vaadedenlerin ülkeyi ne hale getirdiğini milletin gördüğünü söyleyen Uçar, "Süleyman Demirel, 'Düşün peşime, 100 günde ülkeyi düze çıkaracağım', 'Diğer partiler ne veriyorsa ben 5 fazlasını vereceğim.' dedi. Halefi Tansu Çiller, çift anahtar vaadetti. Bu vaatlerle halkı kandıranlar, 10 yıl içinde Türkiye'yi tam bir bataklığa sürükledi. 'Mezarda emekliliğe hayır' diye kampanya yürütenler, halkı 38 yaşında emekli etti. 1991'de sosyal güvenlik açığı yokken 10 yıl sonra Türkiye'nin en büyük kamburu oldu." şeklinde konuştu.

Kimsenin milleti enayi yerine koymamasını isteyen Uçar, "Eskiye rağbet olsa, bitpazarına nur yağardı demişler. Bu milletin, yalana ve boş söze karnı tok. Eskiden halkın umuduyla oynayarak, yalanla, boş sözlerle iktidar olan ve sonra da ülkeyi iflasa götürenlerin bugün hiç itibarı yok. Onlar, tarihin çöp sepetinde yerlerini aldı." dedi. 2002 yılında halkın karşısına çıkıp, "15 bin kilometre duble yol yapacağız." dediklerinde kendileriyle alay edildiğini hatırlatan AK Parti İl Başkanı Uçar, şunları kaydetti: "76 yılda sadece 6 bin 100 kilometre duble yol yapılabilmişken biz bugün 18 bin kilometreyi aştık. Türkiye'nin her yanını bölünmüş yollarla donattık. 2002'de yılda ortalama 11 kilometre demiryolu yapılırken 2010'da 118 kilometre yapıyoruz. Yüksek hızlı tren projemiz devam ediyor, yakında hizmete girecek Ankara-İstanbul seferleri 5,5 saatte tamamlanacak. Yine Ankara-Konya arasında deneme sürüşleri başladı. Buradaki yolculuk da 1,5 saatte tamamlanacak. 'Bir araba, bir ev diyerek' halkın umutlarını söndürenler gibi olmadık. 1983 ile 2002 yılları arasında sadece 43 bin 145 konut üretilmişken 2003 ile 2010 arasında 458 bin 758 konut ürettik. Halen dar gelirli vatandaşlarımız için konut üretmeye devam ediyoruz."

Denizli'nin 6 yıl önceki haliyle bugünkü arasında asırlık fark olduğunu söyleyen Bilal Uçar, "Bugün şehircilik adına gözle görünen ne varsa AK Parti döneminde yapıldı. Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci, bugüne kadar hangi sözü verdiyse fazlasıyla yerine getirdi. Önceden personelin maaşını ödemekte zorlanan belediye, bugün 350 milyon liralık bütçe yapabiliyor. Biz oy uğruna yalanı ve olmayacak işleri vaadetmeyi en büyük siyasi ahlâksızlık olarak gördük ve hep doğruları söyledik. Kaybedeceksek, doğruyu söyleyerek kaybedelim dedik. Çok şükür doğruyu söyledikçe hep kazandık. Birileri yatsıya kadar bile varmayan yalanlarıyla, iftiralarıyla, içi boş vaatlerle avunadursun, bizim halkımıza anlatacağımız, destanlar gibi hizmetlerimiz var. Türk milleti, AK Parti ile gerçekleri gördü. O yüzden biz, milletimizin engin ferasetine güveniyoruz." diye konuştu.

CİHAN

 

Etiketler :