Star gazetesinde değişim hazırlığı var

Star gazetesinde değişim hazırlığı var

Star gazetesin yeni yıl ile birlikte pek çok özelliği değişecek. Halen Mustafa Karaalioğlu'nun genel yayın yönetmenliğni sürdürdüğü gazetede bakın 2011 ile birlikte nasıl değişim hazırlıkları var:

Star Gazetesi yenri yıl ile birlikte okurlarının karşısına yeni bir logo ve yeni bir kağıt cinsiyle merhaba demeye hazırlanıyor.

GAZETENİN YENİ LOGO RENGİ LACİVERT

2011 yılı Ocak ayı ortalarında açıklanması beklenen yeni logoyla birlikte gazetenin halen kırmızı olan hakim rengi ciddiyeti temsil eden laciverte dönüşecek...

Gazete bugünden daha beyaz ve parlak bir kağıt cinsine basılacak.

Gazetenin mizajanpajı da baskı kağıdı ve logo rengi ile birlikte yenilecek. Yeni mijanpajın bugünkü mijanpajından oldukça farklı olduğu belirtiliyor.

YAZI İŞLERİ KADROSU DA DEĞİŞECEK

Star gazetesindeki değişiklikler sadece görsellikle ve kağıt kalitesi ile sınırlı kalmayacak. Haber 7'nin edindiği bilgilere göre gazetenin yazı işleri kadrosunda da isim değişiklikleri yaşanacak. Ancak henüz kimlerin yazı işlerin kadrosundan ayrılacağı ve yerlerine kimlerin düşünüldüğü konusunda bilgi edinilemedi. Gazetenin yazar kadrosunda ise şimdilik değişiklik düşünülmüyor...

(Haber 7) 

Etiketler :