Star TV, Nihat Hoca'yı sahurda unuttu

Star TV, Nihat Hoca'yı sahurda unuttu

Ramazan ayında Star TV'yi sırtlayan Nihat Hatipoğlu "Dosta Doğru" programıyla Star'da nasıl yer buldu?

Yeni sezonla birlikte kanallar en önemli kozlarını bir bir ekrana sürmeye ve reyting mücadelesini kıyasıya sürdürmeye devam ediyor.

Birbirinden iddialı diziler, yarışmalar ve çeşitli yapımlar bu yarışa renk katıyor. Türkiye’nin ilk özel televizyonu olan Star TV’de bu yarışın güçlü adaylarından biri.

Daha önce başka kanallarda programlar yapıp Star TV ile daha geniş bir kitleye hitap etme şansı bulan Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu’da programının yayınlandığı günlerde Star TV’nin reyting çıtasını yükselten isimlerden biri.

Öyle ki Hatipoğlu’nun geçtiğimiz Ramazan ayında hem iftar hem de sahur için hazırladığı programlar kutsal ayı zirvede kapadı.

Ramazan ayının bitmesiyle ekrana kısa bir süre ara veren Nihat Hatipoğlu iki hafta önce Perşembe günleri ekranlara geri döndü ama bir farkla..

”Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” programı yayınlandığı ilk hafta saat 00:30’da yayınlanacağı anons edilmesine rağmen 01:15’de ikinci hafta ise 00:45 yayınlacağı anons edilmesine rağmen 01:25 sularında yayınlandı.

Kardeş kanal Kanal D’den yeni diziler tranfer ederek adını üst sıralara yazdırmak isteyen Star TV reyting başarısı olan bir programı geç saatlere aldı.

Yani kanal yönetimi Ramazan ayında kanalı sırtlayan ismi sahurda unuttu.

Medyapatronu

Etiketler :