Stockholm'de bir yıldız doğuyor

Stockholm'de bir yıldız doğuyor

İsveç'teki genç gurbetçi futbolcumuz gelecek vaad ediyor...

ATİLA ALTUNTAS/STOCKHOLM

İsveç’in Birinci Lig takımlarından Vasalund futbol takımında top koşturan genç futbolcumuz Türk asıllı Cafer Dinçer önemli bir yıldız adayı olarak oynadığı futbolla göz dolduruyor.

İsveç 1. Ligi Norra’da şampiyonluk mücadelesi veren Vasalund takımının değişmez sol kanat oyuncusu 21 Yaşındaki genç temsilcimiz Cafer Dinçer, teknik kapasitesinin yüksekliği, defansif anlayışının yanı sıra, hücumlarda sık sık sol kanattan bindirme yaparak ofansif özelliği de dikkat çekiyor.

1, 86’lık boyu ile hava toplarına da hâkim olan Cafer Dinçer, yüksek fizik- kondisyonu ile daima ilk 11’de yer alırken, sezon sonunda bir çok teknik adamın transfer listesine gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Konya’nın Kulu ilçesinden gelen bir gurbetçi ailenin çocuğu olan 1989 doğumlu Cafer Dinçer, futbolu çok sevdiğini ve bu sevgisinin aileden geldiğini belirtti. İsmini futbolu çok seven, Kulusporda hem futbol oynamış, hem de başkanlık yapmış, genç yaşta kanserden ölen amcasından aldığını söyleyen Cafer Dinçer, diğer amcası Recep Dinçer’inde futbolcu olduğunu uzun yıllar Kulusporda kaptan olarak oynadığını dile getirdi.

Çok çalışarak büyük bir takımda futbol oynamayı hedeflediğini sözlerine ekleyen genç yıldız adayı, Türkiye’den gelecek tekliflere de açık olduğunun altını çizdi.

GENÇ YILDIZ ADAYI ARİF ERDEM’LE BİRARAYA GELDİ

Bu arada Stockholm’e bir- kaç günlüğüne konferans vermek için gelen Galatasaray’ın eski futbolcusu Arif Erdem, genç futbolcu Cafer Dinçer’le de bir araya geldi. Genç futbolcuya önemli nasihatler de bulunan Erdem, futbolculuğun yanı sıra, eğitimine de sonuna kadar devam etmesini istedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.