Su borusunun içinde bebek cesedi!

Su borusunun içinde bebek cesedi!

Su borusunun içinde iki günlük olduğu tahmin edilen kız bebek cesedi bulundu-

Adana'da narenciye ağaçlarının sulanmasında kullanılan su borusunun içinde iki günlük olduğu tahmin edilen kız bebek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu'na boru içinde getirilen bebek cesedi, borunun kesilmesiyle çıkartılıp ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye alındı.

Yüreğir ilçesine bağlı Abdioğlu Özler Mahallesi Çorak Mevkii'nde narenciye bahçelerini sulayan bahçe sahibi boruların tıkandığını fark etti. Sulama kanalından itibaren bahçeye su taşıyan boruları kontrol eden bahçe çalışanları, tıkanmanın 50'lik plastik su borusunda olduğunu belirledi. Borunun, ot ya da başka atık yüzünden tıkandığını zanneden işçiler temizlik için boruyu ucundan kesti. İşçiler, boru içindeki atıkları çıkartmak isterken gördükleri manzara karşısında ise şoke oldular. Boru içinde bir bebeğin ayaklarını gören işçiler jandarmaya haber verdi.

Jandarma, içinde yeni doğmuş bebek cesedi bulunan boruyu tabuta koyup cenaze aracıyla Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürdü. Plastik boru Adli Tıp görevlilerince spiral ile kesilerek içindeki bebek cesedi çıkartıldı. 2 günlük olduğu sanılan kız bebek ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye alındı.

Cumhuriyet Savcılığınca, su borusunda bulunan bebek cesediyle ilgili soruşturma başlatıldı. Gayrimeşru doğduğu sanılan bebeğin, anne ya da babası tarafından sulama kanalına atılmış olabileceği, boğularak ölen bebeğin de akıntıyla bahçe sulanmasında kullanılan plastik boruların içine girdiği ve daralan boruda sıkıştığı sanılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.