'Suikast şüphesi var!'

'Suikast şüphesi var!'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili olarak, “Hükümet geç kaldı, 10 sene oldu. Daha ilk yılında yapması gereken, milli ve manevi değerlerimize göre nesillerimizi yetiştirecek bir eğitim sistemini bu ülke

Destici, Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi anma etkinlikleri kapsamında, Sivas 4 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen 'Şehitlerimizi Anıyoruz' adlı programda konuştu. Eğitim sistemindeki değişikliği desteklediklerini kaydeden Destici, “Gönül isterdi ki daha geniş olsun, iktidar partisi kendi arasında bile tartışmamış. Keşke bunu yapsalardı, partilerden fikir alsalardı. Bütün bunlara tamam, ama öbür taraftan madem süreç buraya geldi, iktidara bizim teklifimiz 5+4+3 tür. İlköğretim muhafaza edilsin, liseden hazırlığı al 2. kademeye getir, ortaokulu 4 yıl yap. Lisede aileler çocuklarını biliyor, hiçbiri okula gitmiyor, dershanede başka yerlerde vakit geçiriyorlar. Liseyi de 3 yıl yap, ama bir şeyi ihmal etme. Hafızlık ve Kur'an kursu eğitimini ihmal etme. Bu tasarıda bunlar ihmal edilmiş” diye konuştu.

"SUİKAST ŞÜPHESİ VAR"
BBP lideri, Merhum Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası ile ilgili olarak ise, "Bu bir suikasttir, bu bir sabotajdır. Bunla ilgili kesin bir bilgi ve delil yok ama araştırılıyor. Bunun bir suikast olduğuna dair 5-6 tane şüphe var. Cevabı henüz kamuoyuyla paylaşılmayan veya kamuoyunu tatmin etmeyen sorular var. Bu soruların cevabı, kamuoyunu, bizleri ve aileleri tatmin eder bir şekilde açıklanmadan tatmin olunmayacak. Ve bu işin peşi bırakılmayacak” şeklinde konuştu.

CİHAN 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.