Süleyman Efendi Cemaati de Erdoğan dedi

Süleyman Efendi Cemaati de Erdoğan dedi

Tüm Türkiye çapında faaliyet gösteren Kur'an Kursları ve öğrenci yurtları ile en büyük İslami gruplardan biri olan Süleyman Efendi Cemaati, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Tunahan'ın bugün hayatta olan 5 talebesi ve Tunahan'a yakınlığı ile bilinen Sivil Toplum Kuruluşu'nun ortak imzası ile yayınlanan basın açıklamasında, "Yeni Türkiye yolunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek veriyoruz" denildi.

Süleyman Efendi Cemaati, cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir gün kala siyasi tercihini kamuoyu ile paylaştı. Süleyman Hilmi Tunahan'ın talebelerinden ve sevenlerinden 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Vaiz Hüseyin Kaplan, Vaiz Necati Tosun, Vaiz Hulusi Özdemir, Vaiz Şevket Tandoğan ve Süleyman Hilmi Tunahan'a yakınlığı ile bilinen 40'dan fazla Sivil Toplum Kuruluşu mensuplarının hazırladığı bildiride şu ifadelere yer verildi:

"Yeni Türkiye'nin kaderinin çizileceği 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde, zamanında büyük çile ve zorluklarla Kur'an hizmeti veren Süleyman Hilmi Tunahan'ın rahle-i tedrisatından feyz almış kişiler ve aşağıdaki vakıf ve derneklerin mensupları olarak son 12 yılda din ve vicdan hürriyetinin temini noktasında verdiği büyük hizmetlerinden dolayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tam desteğimizi verdiğimizi kamuoyuna saygıyla arz ederiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.