Süleyman Seba Çetin'i İstedi

Süleyman Seba Çetin'i İstedi

TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin, Beşiktaş eski başkanı Süleyman Seba'nın isteği üzerine Ocak ayında yapılacak Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olmak için harekete geçti.

Beşiktaşlılığı ile bilinen eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, 2010 yılının ocak ayında yapılacak Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olması yönünde istekler bulunduğunu ve eski başkanlardan Süleyman Seba'nın da kendisini desteklediğini söyledi.

Hikmet Çetin, Radyospor'da katıldığı programda soruları yanıtlayıp, görüşlerini açıkladı. Beşiktaş'ın zor bir dönemden geçtiğini ve her Beşiktaşlı'nın, bu hassas dönemi çok iyi düşünüp, zorlukların aşılması için katkı yapması gerektiğini belirten Çetin, ''Ben de o katkıyı yapacağım ama ne şekilde olur, nasıl olur, o konuda henüz bir kararım yok'' dedi.

Beşiktaş'ın ileri gelenleriyle konuşmadan başkan adaylığı konusunda karar vermesinin doğru olmayacağını vurgulayan Çetin, şunları kaydetti:

''Süleyman Seba benim çok değerli dostum. Başından beri beni destekliyor. Beşiktaş'a saygınlık kazandırma konusunda çok duyarlıdır. Benim bu konuda katkı yapacağımı düşünüyor. Her zaman bana desteği vardır. Başkan adayı olmamı çok istiyor. Murat Aksu da benimle konuştu, başkan adayı olmamı istedi. Benim etrafımda bir oluşumun olacağından bahsetti. Ben, bu aşamada henüz bir kararımın olmadığını söyledim. 2 gün sonra İstanbul'a geleceğim. Yapacağım görüşmelerden sonra kamuoyuna kararımı açıklayacağım.''

Son zamanlarda görülen şiddet olaylarının hiçbir biçimde onaylanamayacağını, Beşiktaş'ın saygınlığına kimsenin gölge düşürmeye hakkı bulunmadığını dile getiren Çetin, ''Seba'ya yapıldığı zaman gerekli tepki gösterilmediği için bugün tekrar başınıza geliyor. Yönetim, şiddet yaratanlara izin vermemeli. Üye yazılımı kurallara uygun yapılmalı. Bununla birlikte çözüm, stada gelen seyirciye bilet dağıtımı konusunu ele almaktan başlar'' dedi.

Etiketler :