Süleyman Seba vefat etti

Süleyman Seba vefat etti

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, 88 yaşında vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Türk futbolunun unutulmaz ismi geçtiğimiz dakikalarda, Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

 
Solunum yollarındaki enfeksiyon sebebiyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi altına alınan, daha sonra tespit edilen kalın bağırsak kitlesi sebebiyle operasyon geçiren Seba, bir süredir tedavi görüyordu.
 
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
 
"Onursal Başkanımız Süleyman Seba için Cuma günü Vodafone Arena'da tören üzenlenecektir. Vefatı ile tüm camiamızı ve ülkemizi yasa boğan Onursal Başkanımız Süleyman Seba için, 15 Ağustos Cuma günü saat 11.00'da Vodafone Arena'da tören düzenlenecektir. 
 
Efsane başkanın cenazesi, Dolmabahçe Camii'nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy mezarlığında toprağa verilecektir. Vefatı ile tüm camiamızı ve ülkemizi yasa boğan Onursal Başkanımız Süleyman Seba için, 15 Ağustos Cuma günü saat 11.00'da Vodafone Arena'da tören düzenlenecektir. Efsane başkanın cenazesi, Dolmabahçe Camii'nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy mezarlığında toprağa verilecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.