Süleyman Soylu Ak Parti'de

Süleyman Soylu Ak Parti'de

AK Parti'ye geçen Süleyman Soylu AK Parti grup toplantısında konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde genişletilmiş grup toplantısında yeniAK Parti'yi ve Süleyman Soylu'nun katılımını açıkladı.

30 Eylül'de yapacağımız kongre süreci için istişaremizi yapacağız. Değerli siyaset adamı Süleyman Soylu'nun partimize katılış törenini gerçekleştireceğiz. Soylu'ya partimize hoşgeldin diyorum. Büyük kongremize ilişkin, kongre süreci içerisinde bazı katılım programları gerçekleşecek.
 
AK Parti benim değil bizim hakimiyetinin olduğu bir partidir. Bir fani Tayyipiz geldik gidiyoruz. Ama ilkeler farklı. Bu millet bu hareketi sürdürür gider. Bu hedefleri hep birlikte yürüteceğiz.
 
Önümüzde daha 3 yıl var. Yoğun şekilde çalışıyoruz. İvme kaybetmeden 2023 hedeflerine doğru koşmaya devam edeceğiz. Biz ölümle neticelenen bir maratonun koşucusuyuz.
 
Başbakan konuşmasının ardından Süleyman Soylu'yu konuşma yapması için kürsüye davet etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından Süleyman Soylu'ya parti rozetini taktı.

Süleyman Soylu konuşmasında şunları söyledi:
 

"Bu hizmet gönüllüsü insanların içinde yer almaktan onur duyuyorum. Bu millet, ak devrimle iradesine sahip çıkmıştır. Çetelerle işbirliği içerisindeki siyasetle Adalet Partisi'ne ket vurmuşlardı. Ta 28 Şubat'ta 'başörtülü kızlar Arabistan'a gitsin' denildiğinde, biz karşı çıkmıştır. 28 Şubat bir milletin uyanışıdır.
 
Bu Hükümet bu ülkenin yarınları için çalışmıştır. Şiir okuduğu için bir insanı hapse koyan zihniyet bu milletin gönlünde değildir ama bu kadrolar bu milletin ilelebet gönlündedir.
 
Şimdi bu millet AK Parti'den geleceği yönetmeyi beklemektedir. Türkiye normalleşti. Alllah nasip ederse, Türkiye 100 yıl sonra da 200 yıl sonra da Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan diye bahsedecek. Kendim için normal olanı söylüyorum, esas nereye geldim, evime geldim. Bu ülkenin sağda solda savrulan evlatları gelin bu ülkenin siyasetini güçlendirmek için elinizde bir tuğla varsa onu sağda solda heba edeceğimize gelin bu milletin hizmeti için kullanın. Ben sizlere bu kadrolara, Sayın Başbakanımıza minnetarım..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.