Sultanbeyli'de gasp zanlısı 2 şüpheli tutuklandı

Sultanbeyli'de gasp zanlısı 2 şüpheli tutuklandı

Sultanbeyli'de internette tanıştıkları kişinin telefon ve parasını silah zoruyla gasbettikleri öne sürülen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.İstanbul...

İSTANBUL (AA) - Sultanbeyli'de internette tanıştıkları kişinin telefon ve parasını silah zoruyla gasbettikleri öne sürülen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir arkadaşlık sitesi üzerinden tanışan H.B. ve Ö.Ö, Hasanpaşa Mahallesi'nde buluşmaya karar verdi. Yaşı küçük olduğu belirtilen Ö.Ö. buluşmaya, yanında Ö.F.B. adlı erkekle geldi.

Beraberinde Ö.Ö. ve Ö.F.B. ile Hasanpaşa Mahallesi'ndeki bir adrese giden H.B, adreste İ.A'nın da bulunduğunu gördü. 3 şüpheli, H.B'nin cep telefonu ile mobil bankacılık üzerinden 4 bin lirasını silah zoruyla gasbetti.

Olayın ardından H.B'nin yaptığı başvuru üzerine harekete geçe polis, şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirledi.

Şüphelilerden İ.A, buluşma yeri olan adreste, Ö.Ö. ve Ö.F.B. ise Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki başka bir adreste yakalandı.

Yapılan aramalarda, olayda kullanılan tabanca ve tabancaya ait fişekler, müştekiye ait cep telefonu ve bir miktar para ele geçirildi.

Şüphelilerden yaşı küçük olan Ö.Ö. hakkında adli işlem yapılırken, Ö.F.B. ve İ.A. ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.