Sunahanım'ın Foyası Ortaya Çıktı

Sunahanım'ın Foyası Ortaya Çıktı

"Eşim askeri bilgileri para karşılığı sattı" diyen Sunahanım Güven'in iddialarını inceleyen Askeri Savcılık ciddi bir delile ulaşamadı...

Boşanma davası açan eşi Sunahanım Güven'in, "Askeri gizli belgeleri dışarı çıkardı ve sattı" iddiası üzerine emekli Tümamiral İlker Güven hakkında Genelkurmay'da başlatılan soruşturmada ciddi delile rastlanmadı. 
 
Sunahanım Güven'in Genelkurmay'a gönderdiği "gizli" damgalı belgeleri inceleyen askeri savcıların, belgelerle ilgili herhangi bir suç unsuruna rastlamadığı öğrenildi.

Habertürk gazetesinin sorularını yanıtlayan bir yetkili, "Çok ciddi bir durum bulunmadı. Anlaşılan o ki boşanma davası dolayısıyla eşler arasında bir sıkıntı oluşmuş. Bizim açımızdan en azından şu aşamada yapılacak bir şey yok gibi görünüyor. İlerde yeni bir durum çıkarsa gereken yapılır" diye konuştu.

Sunahanım'ı Ergenekon sanıklarının avukatları savunacak

Emekli Tümamiral İlker Güven'in eşi Sunahanım Güven'in avukatlığını birçok Ergenekon davası sanığının avukatlığını yapan Hasan Gürbüz'ün yaptığı ortaya çıktı.

Gürbüz, emekli Orgeneral Tuncer Kılınç'ın, Serdar Öztürk, Mustafa Koç, emekli Albay Levent Göktaş, Cengiz Köylü, Ergün Poyraz'ın avukatlığını yapıyor. Gürbüz daha önce de Nurettin Veren'in avukatlığını yapmıştı. HT

Etiketler :