Sünnet düğünü sonrası kavga : 2 ölü

Sünnet düğünü sonrası kavga : 2 ölü

Gaziantep’te bir sünnet düğünü sonrası çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, Ulaş Mahallesi 8 nolu sokak üzerinde düzenlenen bir sünnet düğünü sonrası yaşandı. İki grup arasında, henüz belirlenemeyen bir sebeple pompalı tüfek ve sallama diye tabir edilen bıçakların kullanıldığı kavga çıktı. Kavgada Ali Atız (28), Ahmet Ordu (21), Müslüm Geçer (22) pompalı tüfekle vurulurken, Veysel Tilkidağı (29) ise bıçakla yaralandı. Yaralılar özel otomobiller ve ambulanslarla Özel Yaşam Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özel Yaşam Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Ali Atız Dr. Ersin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

7 yıllık evli olan ve eşide ilk çocuklarına 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Veysel Tilkidağı ise Özel Yaşam Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Tedavileri süren Ahmet Ordu ile Müslüm Geçer’in de hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Olay sonrası, mermilerin birçoğunun bazı ev ve araçlara isabet ettiği görüldü. Olay yeri incelemesi yapan polis, kavgada kullanılan pompalı tüfeği de bir internet kafenin tuvaletine atılmış olarak buldu.

Olayın görgü tanığı olan bir vatandaş, silahın ilk olarak Galatasaray’ın kupa sevincini kutlamak için atıldığını zannettiklerini belirtirken, bir başka vatandaş da şunları söyledi:

“Düğün bitmişti. Ben dama çıkıyordum, silah sesleri geldi. Bir kişinin yerde yattığını gördüm. Saçmalar başımın üzerinden geçti. Çocuklara yere yatmalarını söyledim.”

Öte yandan, olayın ardından ölen ve yaralananların yakınları Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne akın etti. Toplanan kalabalığın arasında, alınan ölüm haberinin ardından sinir krizi geçirenler sakinleştirilmeye çalışıldı. Çevik Kuvvet de hastane önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.