Süper Ligde puan durumu

Süper Ligde puan durumu

Süper Lig'in 6. haftasına bugün yapılan 3 karşılaşmayla devam edildi. Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen Beşiktaş, maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

 

 

Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasına bugün yapılan 3 karşılaşmayla devam edildi. Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen Beşiktaş, maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

Beşiktaş, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında 55. dakikada Bobo'nun attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen, 67. dakikada Beşiktaş defansının hatasını iyi değerlendiren Tita, attığı golle skorda 1-1'lik eşitliği sağladı. Karşılaşmanın uzatma bölümünde sahneye bir kez daha çıkan Bobo, hem takımının hem de kendisinin 2. golünü atarak, Beşiktaş'a çok önemli bir 3 puan kazandırdı.

Bu skorla Beşiktaş, maç fazlasıyla ligde 2. sıraya yükselirken, konuk Medical Park Antalyaspor ise 8 puanda kaldı ve 8. sırada yer aldı.

Bugün yapılan diğer karşılaşmalarda ise Gaziantepspor, Eskişehirspor'u deplasmanda, Gençlerbirliği ise başkent derbisinde Ankaragücü'nü aynı skorla 1-0 yendi.

Süper Lig'de son puan durumu şöyle:

Etiketler :