SÜPERLİG MÜCADELESİ VEREN BOLUSPOR'DA YÖNETİM DEĞİŞTİ

SÜPERLİG MÜCADELESİ VEREN BOLUSPOR'DA YÖNETİM DEĞİŞTİ

Süperlig'e tekrar dönmeye çalışan Boluspor'da umutlar önümüzdeki yıla kaldı.

Bu hafta sonu Boluspor Yönetimine yeni seçilen Halit Yıldız (Asbaşkan-Maliişlerden Sorumlu) ve Recep Aydoğanlı (Asbaşkan-Teknik işlerden Sorumlu) ile bir düğün vesilesi ile karşılaştık hatta buluştuk desem yeridir.

Boluspor’un eskisinden ve yenisinden epeyce sohbetler ettik. Yeni takım düzeni, alınması planlanan oyuncular, yeni teknik direktör arayışları v.s.

Boluspor elbette Anadolu takımları arasında saygın yeri olan köklü bir takım.

Geçen yıl ve evvelki yıl playoff mücadelesi verdi fakat direkten döndü. Bu yıl biraz daha erken playoff mücadelesinden koptu ve 8.lik ile yetinmek zorunda kaldı.

Yeni yönetim Boluspor’un daha iyi yerlere gelmesi için oldukça azimli.

Elbette ki hedef süper lig.

Süper  ligin olmadığı dönemlerde 1.ligde Boluspor oldukça başarılı performanslar gösterirdi.

3 büyüklerin korkulu rüyası idi.

70’li yıllarda yani benim ortaokul yıllarımda ben ciddi bir Boluspor fanatiği idim. Şimdide elbette takip ediyorum. O zamanlar antrenmanları izlemeye giderdim. Ekonomik durumlardan dolayı maçlarda ya ale arkasına top toplamaya yada 2. yarı beleş girmeye çalışırdım.  Antremanlar esnasında ara sıra o zamanki kaleciden yedek toplardan bir tane alıp kale arkasında arkadaşlarla maç yapma durumları da olayın ekstrası idi.

 

Bu arada yeni yönetimi tarafından yayınlanan basın açıklamasını da buraya alalım istedik

BASIN AÇIKLAMASI  

                                               15.05.2010 günü yapılan Boluspor Olağanüstü kongresi sonucunda kongre üyeleri tarafından omuzlarımıza yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz. Öncelikle bu kongrede aday olarak son derece medeni bir yarış içine girdiğimiz Yılmaz Becikoğlu ve ekibine gösterdikleri olgunluk ve demokratik yarış için takdirlerimizi bildiriyoruz.

                                               Boluspor tarihinin en yüksek katılımının sağlandığı kongrede yaşanan güzelliklerin herkese örnek olması gerektiğine inanıyoruz. Bu vesile ile de kongremize üye, aday veya misafir olarak katılan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

                                               Spor yöneticisi olmanın zorluğu, gösterilmesi gereken özveri, maddi ve manevi katkılar göz önüne alındığında bu güne kadar Boluspor’a emek veren tüm yöneticilerimize, başkanlarımıza verdikleri hizmetler için şükranlarımızı sunarız.

                                               Yukarıda da belirttiğimiz gibi yüklendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Bu bilinçle şikâyet etmeden, kimseyi suçlama kolaycılığına kaçmadan görevimizi yerine getireceğiz.

                                               Futbolun tüm aktörlerinin, basının, taraftarın, üyelerin ve tüm Bolu kamuoyunun desteği ile kurumsallaşmış, sportif başarıda sürekliliği yakalamış bir Boluspor’u yaratmayı hedefliyoruz.

                                                Demokratik yaklaşım içinde devam eden çalışmalarımız sonucunda yönetim kurulumuzdaki görev dağılımı birkaç gün içinde sonuçlanacaktır. Bununla birlikte teknik direktör ve transferlere ilişkin tüm gelişmeler anında kamuoyuna tarafımızca duyurulacaktır.

                                               Ayrıca, Turkcell Süper Ligi birinci olarak tamamlayarak şampiyon olan Bursaspor’un bu başarısından büyük bir sevinç duyduğumuz belirtir, tüm Anadolu takımlarını yüreklendiren bu başarının mimarlarını yürekten kutlarız.

                                              

 

                                                                                             Saygılarımızla..18.05.2010

                                                                                 Boluspor Yönetim Kurulu

 

 

Evet sıkı bir Boluspor taraftarı olarak Boluspor’a önümüzdeki sezon başarılar dilerim.

 

Ahmet TÜRKAN - HABERNAME

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :