Sütyen ile İlgili Bilinmeyenler

Sütyen ile İlgili Bilinmeyenler

Sutyen takmak zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir. Doğru sutyen seçmek çok önemlidir.

Sutyen takmak zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir. Doğru sutyen seçmek çok önemlidir. Sütyen çamaşırınızı her zaman en gevşek ayarda kullanın üç tane ilik çengeli bulunuyor. Bayanlar çoğunlukla sutyenlerinin vücutlarını sıkıca sarması için olabildiğince sıkı iliklemeyi tercih ediyor. Birçoğunda orta ayardaki çengeli kullanıyor. Fakat ünlü firmalar sutyenin bu şekilde kullanılmasının çamaşırın ömrünü kısalttığını söylüyor. Çünkü sutyen lastiği fazla esnemekten zamanla gevşiyor.

Geniş bantlı sutyenlerin ömrü diğerlerine göre daha kısadır. Büyük göğüslü bayanların çoğu geniş bantlı sütyen tercih ettiği için aslında konforlu gözükse de ana bölümdeki lastikleri fazla esnetir ve deforme olmasına yol açar. Bu durumda sütyen kısa zamanda eskimiş olur. O yüzden ne çok ince askılı ne de çok kalın askılı sutyen alınmamalıdır. Hem kullanımı hem de sutyenin ömrü bakımından daha faydalı olacaktır.

Sütyen Modelleri

En ideal sutyen çok fonksiyonlu olandır. Pahalı bir sutyen alacaksanız mutlaka fonksiyonel olmasına dikkat edin. Satın alacağınız sutyenin askılarının çıkarılabilmesine veya farklı şekillerde bağlanması değişik kıyafetler içinde kullanabileceğiniz anlamına gelecektir. En iyi ve kaliteli sutyenleri https://www.dagi.com.tr/tek-sutyen-modelleri sayfasında bulabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.