Suzuki'nin  İstanbul ayağı

Suzuki'nin İstanbul ayağı

Suzuki, İstanbul 12'nci Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow'da yeni modelleri ile gövde gösterisi yapacak.

Suzuki, Autoshow'da yeni modeli Splash'in lansmanını yaparken, SX-4 ve Swift'in yeni versiyonları otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Suzuki, 9-19 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek 12'nci Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow'da yeni modelleri ile gövde gösterisi yapacak. Splash, SX-4 dizel ve SX- 4 otomatik, Swift'in dizel versiyonları, Yeni Grand Vitara ve Jimny, Suzuki'nin 1000 m² üzerine kurulmuş dinamik ve canlı bir atmosfere sahip 6'ncı hall'de otomobil severlerle buluşacak.

Suzuki'nin yeni modelleri Splash'in yanı sıra Swift ve SX-4'ün lansmanı Suzuki Türkiye Genel Müdürü Edmondo Morigi'nın katılımıyla Autoshow'un ilk günü olan 9 Ekim 2008'de saat 13:15'te Suzuki'nin standında gerçekleşecek.

Splash

Suzuki ailesine yeni katılan Splash, Swift'ten sonra B segmentinin yeni temsilcisi olacak. Modern tasarımı, geniş iç hacmi ile tam bir şehirli olan Splash, genç ailelerin tercih edeceği bir model olacak.

Yeni Grand Vitara

Yeni Grand Vitara 1.6 lt'lik ve 2.0 lt'lik benzinli motoru, 1.9 lt'lik dizel motoru, zengin donanımı, etkileyici görünümü, fonksiyonelliği ve konfruyla SUV segmentinde Suzuki'nin rekabetteki elini güçlendiriyor. Sportif sürüş, üstün teknoloji, güvenlik ve estetik gibi öğelerin bir araya toplandığı bir otomobil olarak ortaya çıkan Yeni Grand Vitara, genç, dinamik, agresif ve heyecan verici kişiliğiyle hem zorlu doğa koşullarında hem de şehir içi kullanımdaki performansıyla göz dolduruyor.

Ön konsol dizaynının, araç içi kullanımı kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda modern bir görünüm sağlayan yeni Grand Vitara, malzeme kalitesiyle de sınıfının üstüne çıkan bir otomobil.

Yeni Grand Vitara, iç ve dış görünümündeki değişikliklerle sınıfında güçlü bir konuma geliyor.

Kapılardaki arttırılmış ses yalıtımı, daha kalın yan camlar, güvenlik ve görüş kalitesi arttırılmış ön cam, yeni dizayn koltuklar ve dijital klima, hız gösterge ekranına konan bilgi ekranı, siyah ahşap kaplama, ön konsola konan merkezi hoparlörü, yüksek hıza duyarlı müzik sistemi, dikiz aynalarına yerleştirilmiş sinyal lambaları, vibrasyon önleyici şaftlar, arka disk fren ve minimize edilmiş karbondioksit salınım oranı ile Yeni Grand Vitara tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Yeni Grand Vitara,4 modlu 4X4 çekiş sitemi, 6 havayastığı, ECU immobilizer, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı 6'lı radyo-CD çalar, cruise kontrol, ön sis farları gibi donanım özelliklerini standart olarak sunuyor. Üst modellerde ise anahtarsız çalıştırma, sunroof, deri döşeme, ESP, Multi reflektör+HID far ve yıkama, otomatik far yükseklik ayarı ve siyah maun ahşap ön konsolda mevcut. Zengin donanım özelliklerini güçlü ses yalıtımı, her koşulda üstün yol tutuş özellikleri ve güçlü motoruyla performanstan ve konfordan ödün vermeden üstün sürüş özellikleri sunan yeni Grand Vitara, kullanıcılarına birçok ayrıcılığı bir arada sunuyor.

Swift

1,3 litrelik modeli, 4X2 ve 4x4 seçeneği, 1,5 litrelik otomatik vites seçeneğinin yanında 1,6 litrelik benzinli motora sahip spor versiyonu ile beğeniye sunulan Swift bundan böyle dizel seçeneği ile B segmentinde satış grafiğini yükseltmeye devam edecek.

Sportif tasarımıyla göz dolduran ve Suzuki ruhunun tüm özelliklerini yansıtan Swift'in iç mekanı ergonomi ve konforu ön planda tutan bir anlayışla dizayn edildi.

Yuvarlak hatları ve akıcı çizgileriyle, hareket kabiliyeti yüksek, şehir içine uyumlu bir otomobil olan Swift 3.760 mm. uzunluğu, 1.690 mm. genişliği ve 1.510 mm. yüksekliği ile oldukça güçlü bir görünüm sergiliyor..

Zenginleştirilmiş standart donanımıyla tüketici için daha yüksek bir değer yaratan Swift aynı zamanda sınıfının en geniş iç mekanına sahip. Swift'in iç mekan tasarımında geliştirlimiş ses yalıtımı önlemleri, ergonomi, konfor, estetik ve rahatlık ön plana alınmış.

SX-4 Otomatik ve SX-4 Dizel Autoshow'da

SX-4 Sedan, SX-4 HB dizel ve SX-4 HB otomatik versiyonları bulunan model, sürüş rahatlığı, ferah iç mekanı, yumuşak hatlı tasarımının yanısıra fonksiyonel iç hacmi ve sınıfının en genişi olan 515 LT bagaj hacmi sayesinde 5 kişinin konforlu bir şekilde uzun yolculuklar yapması için yeterli alan her zaman mevcut.

Genç işadamlarının tercihi

SX-4, geliştirilmiş yol tutuş performansı ve değişken zamanlı valf teknolojisinin sayesinde sürekli yüksek peformansa sahip bir model olmasıyla müşterilerinin beklentilerini karşılarken ailelerin tercihi kadar genç iş adamlarının da tercih ettiği bir model olacak.

4x2 teknolojisiyle üretilen, HB ve sedan seçeneği ile Türk tüketicisiyle buluşan SX-4, düşük yakıt ve emisyon değerleri ile çevreye duyarlı bir model. 107 HP'lik gücünü 1,6 Litrelik motorundan alıyor.

Bu gücü 5.600 devirde üreten Suzuki SX-4'ün motoru 4000 devirde ise 145 NM tork üretiyor. SX-4, şehir dışı kullanımda 100 kilometrede 5.8, şehir içinde 8.5 ve karma yakıt tüketiminde ortalama 6.8 litre ile sınıfındaki cimri otomobiller kategorisine giriyor. AT / MT şanzıman seçenekleri bulunan SX-4 mükemmel ses yalıtımına da sahip.

Yeterli ve kendinden çok emin

3 kapı seçeneği ile Türk tüketicisiyle buluşan Suzuki Jimny, 84 beygirlik gücünü 1.3 litrelik motorundan alıyor. Bu gücü 6.000 devirde üreten Jimny'nin ileri teknoloji ürünü motoru 4.100 devirde 110 Nm tork üretiyor. Suzuki Jimny şehir dışı kullanımda 100 kilometrede 6.2, şehir içinde 9.3 ve karma yakıt tüketiminde ortalama 7.3 litre ile kendi sınıfında cimri SUV'ler kategorisinde yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı