Tabzonspor'da Yattara şoku

Tabzonspor'da Yattara şoku

Trabzonspor'da dünkü antrenmanda sakatlanan Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın, Fenerbahçe maçında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

Bursaspor maçının ilk yarısında adalesindeki ağrıdan dolayı oyuna devam edemeyen Yattara, geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor maçında da forma giyememişti. Yattara'nın, dün akşamki antrenmanda sakatlığının yeniden nüksettiği öğrenildi. Gineli futbolcunun son durumunun çekilecek MR'den sonra netlik kazanacağı bildirildi. Kulüp Futbol Şube Sorumlusu ve Sağlık Kurulu Başkanı İhsan Alioğlu, Yattara'nın Fenerbahçe maçında forma giyme ihtimalinin zor olduğunu belirtti.

UMUT: "SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"-

Bu arada, Bordo-Mavililerde bütün planlar Şampiyonlar Ligi'ne katılma üzerine yapılıyor. Lig ikincisi Sivasspor'un Galatasaray karşısında puan kaybedeceğine inanan Karadeniz temsilcisi, sahasındaki Fenerbahçe maçını kazanıp hem Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hem de buradan gelecek yüklü miktardaki parayı düşünüyor.

Bordo-Mavili takımın golcü futbolcusu Umut Bulut, sezonu galibiyetle kapatıp, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediklerini söyledi. Bu sezonun Trabzonspor için iyi geçtiğine inandığını kaydeden Umut, Fenerbahçe maçıyla birlikte iyi bir finalle de ligi bitirmek istediklerini ifade etti.

Taraftarların Fenerbahçe maçına bakışlarının farklı olduğuna değinen Umut, "Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Kazanarak onları mutlu etmek istiyoruz. Hep yeni bir takım olduğumuzu söyledik. Ortamımız çok güzel. Gelecek sezon öncesinde eksiklerimizi giderek bu takımla birlikte Trabzonspor'u hedefleri doğrultusunda yukarılara taşımayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Etiketler :