Tahşiyecilerin Hocası Mehmet Doğan ilk kez konuştu!

Tahşiyecilerin Hocası Mehmet Doğan ilk kez konuştu!

14 Aralık operasyonunun kilit ismi Tahşiyeciler grubunun hocası Mehmet Doğan (Molla Muhammed) operasyonla ilgili ilk kez konuştu.

Cemaat medyasına yönelik başlatılan 14 Aralık operasyonunun perde arkasındantahşiyeciler çıkmıştı. Tahşiyecilerin şikayeti üzerine yapılan operasyonda Zaman gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve STV Yayın Grubu müdürü Hidayet Karaca gözaltında. Tahşiyeciler grubunun hocası Mehmet Doğan ise ilk konuştu: Aldatılmış müslümanlar...

A Haber'de Yüzde Yüz Siyaset programının yaptığı röportajda Mehmet Doğan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tahşiyeciler grubunun hocası Doğan, evinden nasıl alındığını, başlarına neler geldiğini anlattı. Kendisi hakkında Fethullah Gülen'in o dönem şikayetinin bulunduğunu söyleyen Doğan'ın anlattıkları şöyle: 

HOŞGÖRÜYLE İSLAMI SULANDIRMAK

18 sene Arapça hayatım var, 15 senede Hacı Hulusi Bey'in dersinden isitfa etmem var. Fitne şu; hoşgörüyle İslami sulandırmak. Kur'an'ın ayetlerinin yanlış manalarla tahrife gittiğini gördük ve bütün gücümüzle bunları anlatmaya başladık. Risale-i Nur okuyucularının tamamen başka tarafa saptırmaya yol açıldı. Biz bütün gücümüzle bu gizli örgütün yani ecnebi bir örgütün maşası olan o kimse, onunla mücadelemizi kitapla verdik. 

GÜLEN'İN ŞİKAYETİNDEN 8 AY SONRA EVİMDEN ALINDIM


O zaman bu konuda 4 tane kitapla ilmi mücadelemizi verdik. Bir gece evimde yatmışken yakalandık. Gülen efenfinin bizzat kendisinin aleyhimde şikayeti var. Bu şikayetten 8 ay sonra kendi evimde namaz kılarken beni yakaladılar. Ne silah bulundu, ne bomba bulundu hatta yasak bir kitap bile o ana kadar evimde bulunmadı. Bazı evlerde bir şeyler bulunmuş, bomba. O adamı ne tanıyorum ne de biliyorum. O adamın resmini hapishanede gördüm. Böylelikle suçsuz olarak yakalandık. Ben MS hastasıyım, göremiyorum. Silah kullanmasını bilmiyorum. 40 senedir birisi koluma takılmadan yürüyemiyorum. 

ALDATILMIŞ MÜSLÜMANLAR

Muşlu %90 beni tanımıyor,çünkü evden çıkmıyorum. Ben sadece Allah rızası için kitap yazmışım. Ben 17 ay hapiste yattım. Savcıya da beni alan polislere de dua ettim.Aldatılmış müslümanlar bunlar. Yanlış bir İslamiyet bunları aldatmış, Ya Rabbi sen bunları kurtar diye dua ettim. Şu anda bu yanlıştan dönseler benim ahirette de  hiç bir davam yoktur. Ama dönmezlerse bu yanlıştan ben hakkımı helal etsem de farketmez. Çünkü yanlış yapıyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.