Tam yüz nakli olan Çolak hayatını yazacak!

Tam yüz nakli olan Çolak hayatını yazacak!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 15 Mayıs’ta tam yüz nakli yapılan 35 yaşındaki Turan Çolak, Ramazan Bayramı’nı memleketi İzmir’in Kiraz İlçesi Sırımlı Köyü’ne geçirdikten sonra, tedavisine devam etmek için Antalya’ya dönmek üzere yola çıktı.

Bayramda sevdikleriyle bol bol vakit geçirerek özlem gideren Çolak, "Organ bağışı yapan aileyi arayarak bayramlarını kutladım" dedi. İlkokul mezunu Çolak, "Tamamen sağlığıma kavuştuğumda hayatımı kaleme almak istiyorum. Daha sonra da yuva kurmak" diye konuştu.

Uşak’ta intihar sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki lise öğrencisi Tevfik Yılmaz’ın yüzünün nakledildiği Turan Çolak, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden izin alarak 18 Ağustos Arife günü Kiraz İlçesi Sırımlı Köyü’ndeki baba ocağına geldi. Bayramı ailesiyle geçiren ve başta Buhara Çay Salonu’nun sahibi Günay Kök olmak üzere dostlarıyla yeniden biraraya gelen Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Kaymak’ı ziyaret etti.

Çolak, gerek ameliyatı gerekse de tedavi süresince kendisine ve ailesine yardımcı olan Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

Kiraz’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Turan Çolak, "Bir ay sonra tekrar gelebilirim. Tamamen sağlığıma kavuştuğumda daha önce söylediğim gibi hayatımı kaleme almak istiyorum. Daha sonra da yuva kurmak" dedi. Bayramda organ bağışında bulunan aileyi telefonla arayarak bayramlarını kutlayan Çolak, "Halen riski atlatamadığım için temas kesinlikle yasak. Onun için onları ziyaret edemedim. Ancak telefonla arayarak bayramlarını kutlayabildim. Ömrüm boyunca onlara minnetarım. Ben onların da oğluyum artık. Onlar da benim annem babamdır. Kurban Bayramı'nda da yanlarında olacağım. Onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.