Tapu aldatmacasıyla Ataşehir'e damga vurdu

Tapu aldatmacasıyla Ataşehir'e damga vurdu

CHP, 30 Mart Yerel Seçimlerine Ataşehir'deki tapu ve imar vaatlerindeki yüzsüzlükleriyle damga vuruyor.

İnsanlara üzerinde ' 1 yıl içerisinde tapularını vermeyi taahhüt ediyorum.' Ve ' lütfen bu belgeyi saklayın' yazılı evraklar verip ' bu evrakları bir yıl saklayın, seçildiğim takdirde 1 yıl içerisinde tapu sorununu çözüp sizleri mülkiyetlerinize kavuşturacağım.' Vaadinde bulunan İlgezdi, seçim sonrası Ataşehir'e belediye başkanı olmuştu. Ancak tapu vaadini, insanlara taahhütname vermesine rağmen yerine getirmedi. Konunun kendisinin yetkisi dışında bir noktada olduğunu ileri sürüp, sorunun müsebbibi olarak da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni gösterdi.

-Tapularını vermedi üstüne bir de evlerini yıktı-

2009 seçimlerinde halkın yaşadığı mağduriyet üzerinden aldatmacalı bir siyaset yapıp oy toplayan ve Belediye Başkanı seçilen İlgezdi, mağduriyet yaşayanlarla adeta alay etti. Tapularına kavuşmayı bekleyen insanlar 2010 yılında kapılarına gelen yıkım ekipleriyle neye uğradıklarını şaşırdı. İlgezdi 2009'da vaat ettiği 'çözümü' sunmadığı gibi, içinde 600 hak sahibi bulunan Emekevler'de insanları zabıta zoruyla kapı dışarı etti. Eşyalarını sokağa attığı insanların gözünün içine bakarak evlerini yıktıran İlgezdi şimdi ise hiç yüzü kızarmadan aynı insanların gözünün içine bakarak 'tapu ve imar sorununuzu çözeceğim ' vaadi ile tekrar oy istiyor.

-Mağduriyetlerinden nemalandığı halkın oyunun peşine düştü-

2014 yerel seçimlerinde yeniden adaylığını koyan Battal İlgezdi, 2009'da verdiği taahhüde rağmen çözmediği tapu sorununu yeniden vaad olarak seçmenin önüne sürme cesareti gösterdi. Hiç yüzü kızarmadan ' Ataşehir aşkımız, biz hizmet için varız' sloganlı broşürler dağıtıp, Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana halkını mülkiyetlerine kavuşturacaklarını ileri süren İlgezdi, mağduriyetinden nemalandığı seçmenin oyunun peşine düştü. Ataşehir halkı ile alay edercesine yalan dolan vaatlerle meydanlara çıkan Battal İlgezdi'nin bu tutumu Ataşehir halkınca tipik CHP yüzsüzlüğü olarak yorumlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.