Taraf'ın sitesi hacklendi!

Taraf'ın sitesi hacklendi!

Taraf Gazetesi'nin resmi internet sitesi hackerlar tarafından hacklendi. 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşanan süreçte paralel medyayla beraber hareket eden Taraf Gazetesi'nin sitesi kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi.

Son yayımlanan tapelerden dolayı hacklenildiği belirtilen Taraf'ın internet sitesinden de bunu işaret eden bir mesaj yayımlandı..

Taraf Gazetesi'nin resmi internet sitesi hackerler tarafından hacklendi. Siteye girenler Hacked By GÖZCÜ imzasıyla açılışına eklenen mesaj ve Fethullah Gülen'in beddua ederkenki fotoğrafı ile karşılaştı. Hackerlar yayınladıkları mesajda, Emre Uslu, Mehmet Baransu ve Önder Aytaç hakkında çok sert bir açıklamaya yer verdi. Taraf'ın anasayfasında verilen ve Hacked By GÖZCÜ imzasıyla yayımlanan siteye girenleri karşılayan mesaj şu şekilde; Hacked By GÖZCÜ Ülkenin En Mahrem Konuşmalarını Sızdıran # Emre USLU # Mehmet BARANSU # Önder Aytaç Siz Gülen Terör Örgütünün Üyesi ve CIA Ajanlarısınız ! Taraf Gazetesi'nin Kime Ait Olduğu, Sizi Amirlerinizin Kim Olduğu Teker Teker Açıklanacak ! Siz Vatana ve Millete İhanet Ettiniz...! Bu Millet Sizi Affetmeyecek. ' denildi.

Müdahale edildi

Taraf'ın internet sitesi, Türkiye saati ile 22:30 sularında tekrar düzeltildi, hackerların anasayfada verdiği mesaj kaldırıldı ve yerine Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde kısa süreli bir güncelleme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz' mesajı konuldu. Taraf'ın sitesine halen içerik anlamında ulaşılamıyor.

İşte Taraf'ın resmi internet sitesine girenleri karşılayan o görüntü ve mesaj:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.