Taraf'tan Bahçeli'nin twitter değerlendirmesi

Taraf'tan Bahçeli'nin twitter değerlendirmesi

Taraf'ın Mavikuş'u Bahçeli'ye kondu: Sanal dünyadaki MHP Böcek Partisi amblemi de üç hilal değil Hello Kitty..

Taraf yazarı Talat Mavikuş'un Twitter analizleri sürüyor. Taraf yazarı, Twitter'ın en sıkıcı ünlülerinden sonra hayli ilginç bir konuyu köşesine taşıdı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Twitter performasını konu alan Taraf yazarı, bambaşka bir Bahçeli profili ortaya çıkarttı. "Sanal dünyadaki MHP, sanki Milliyetçi Hareket Partisi değil, Sevgi, Hoşgörü ve Çiçek Böcek Partisi, amblemi de üç hilal değil Hello Kitty." dedi.

MHP BÖCEK PARTİSİ AMBLEMİ HELLO KITTY

Bahçeli'nin tweet'leri arasından çarpıcı bir kesit sunan Talat Mavikuş "Best of Devlet Bahçeli" başlıklı yazısında şöyle yazdı:
Devlet Bahçeli'yi nasıl bilirsiniz? Asık suratlı, sinirli, yüzü gülmeyen. O zaman siz onu sadece her salı kağıttan okuduğu bol hainli, kalleşli konuşmaları kadar tanıyorsunuz. Gerçek dünyadaki Bahçeli o. Sevmemek hakkınız. Ama bir de sanal dünyadaki Devlet Bey'i tanısanız. Sanal dünyadaki MHP, sanki Milliyetçi Hareket Partisi değil, Sevgi, Hoşgörü ve Çiçek Böcek Partisi, amblemi de üç hilal değil Hello Kitty. O asık suratlı Bahçeli de sanki bir Dale Carnaige, "İçinizdeki kurdu uyandırın" diye kitapları olan bir yaşam koçu. İki yıl önce açılan hesabın bütün tweetlerini bizzat kendisi yazıyor. Şöyle duyurmuştu bunu:

@dbdevletbahceli Twitter ailesine katılımım yaklaşık 7 saat oldu. Alaka çok yüksek. Anlaşılıyor ki bu aile beni benimsedi. Biliniz ki her kelime bana aittir.

Şüphesi olanlar için de hemen kült matematik hesaplarından birini paylaşmıştı Hatırlayalım:

@dbdevletbahceli Bir yazın yanına üç sıfır ekleyin. Sıfırlardan birisi zeka ve kabiliyet, diğeri bilgi ve eğitim, sonuncusu birikim ve tecrübe olsun.

@dbdevletbahceli Bulduğunuz 1000 sayısından biri silerseniz kalan üç sıfırdır. Bir anlam ifade ediyor mu? Hayır. Öyleyse bir (1) size göre ne olmalıdır?

BEST OF BAHÇELİ

Siz o sorunun cevabını düşünürken bu iki yıldaki best of Devlet Bey tweetleriyle devam edelim. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla duyduğumuz ihtiyacı her zamanki laflarla ifade etmemek lazım değil mi:

@dbdevletbahceli Tarhana da bizim, erişte de bizim. Mantı da, yufka da bizim. Saz da biziz, türkü de biziz. Oymacılık da bizden, ustalık da bizim maharetimiz

@dbdevletbahceli Biz aynı rüyaya bin yıl önce dalan, aynı beşikte ninniyle kardeşliğimizi büyüten benzerlikleri ayrılıklardan çok üstün olan bir milli şuuruz.

@dbdevletbahceli Maskeli balonun sonlanması, gerçek niyetlerin anlaşılması ve fitne müsameresinin gösterimden çekilmesi için mücadele veriyoruz.

@dbdevletbahceli Yüreğimize kar yağdırmayı hedefleyenleri, beraberliğimizi, huzurumuzu ve kardeşliğimizi dondurmayı isteyenleri aklımızdan çıkarmıyoruz.

@dbdevletbahceli Etnik volkanın püskürttüğü ayrılıkçı lavlar, bin yıllık kardeşlikten alınan güçle mutlaka tesirsiz hale gelecektir.

@dbdevletbahceli Fanatizmin yağmurundan kaçayım derken, tedavi edilemez körlüğün ve tarafgirliğin dolusuna tutulanlar aramıza ayrık otu ekenlerdir. Memleketin durumunun kötülüğü hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı:

@dbdevletbahceli İçimiz alev topuna, bağrımız hazan mevsimine ve yüreğimiz susuzluktan çatlamış çorak topraklara döndü.

@dbdevletbahceli Yüreklerde beslenen ümit alevi, ülkemizi baştanbaşa saracak fazilet meşalesine dönüştürülemiyor.

@dbdevletbahceli Fırtınanın ortasında dalgaların insafına terk edilmiş metruk bir tekne misali çaresizliğin girdabına doğru yol alıyoruz.

YAŞAM KOÇUNUZ BAHÇELİ

Ve karşınızda hoşgörü abidesi, tasvir ustası yaşam koçunuz Devlet Bahçeli:

@dbdevletbahceli Ellerindeki tahlil fenerini, ruhlarının sarnıçlarındaki yosunlara tutarak aydınlanmaları gerekirken yüzlerine ve çıkarlarına çeviriyorlar.

@dbdevletbahceli Hakkı çiğnenen, önyargıların fırtınasında üşüyen ve ikinci sınıf insan muamelesine uğrayan kadınlarımızın arkasındayız.

@dbdevletbahceli Sıcağın kollarında, rahatlığın ve kolaylığın etrafında bağdaş kurup oturanlar için mesele yok.

@dbdevletbahceli Unutmayalım hayata hoşgörü dairesinden bakmadıktan ve zarafeti pusula yapmadıktan sonra şiddet dalgalarının tahribatını çaresizce izleriz.

@dbdevletbahceli Meçhule doğru yelken açan bir ruhun tedirgin, çekingen, endişeli ve yılgın olması şaşırtıcı görülmemelidir.

VE HALA SIRRI ÇÖZÜLEMEYENLER

@dbdevletbahceli İkbal yolunda hakikat çizgisinden çıkarak yanlışta uzlaşmaya çağıranlar davete icabet beklentileri ile olmayacak duaya amin diyorlar.

@dbdevletbahceli Doğru ok, yanlış yay gibidir. Ok hedefe varır, yay elde kalır.

En azından Devlet Bey'le ilgili önyargılarınız elinizde kaldı değil mi?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.