Taraftarı öldürüp çöpe attılar

Taraftarı öldürüp çöpe attılar

Tekden Denizlispor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında sahaya girdiği için gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ahmet Cengiz öldürüldü

Atatürk Stadı'nda pazar günü oynanan Denizlispor ile Tavşanlı Linyitspor maçında sahaya atlaması nedeniyle gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Ahmet Cengiz öldürüldü. Cengiz'in cesedi, bir çöp konteynerinin yanında battaniyeye sarılı halde bulundu. Alınan bilgiye göre, dün Kayıhan Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki çöp konteynerinin yanında battaniye sarılı halde yatan kişinin hareket etmediğini fark eden vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede Ahmet Cengiz (28) olduğu belirlenen kişinin baş bölgesine darbe aldığını ve öldüğünü tespit etti. Cengiz'in cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda kaldırıldı.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde yaşadığı öğrenilen Ahmet Cengiz'in, önceki gün Atatürk Stadı'nda Tekden Denizlispor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında oynanan PTT 1. Lig maçı sırasında sahaya girmesi nedeniyle gözaltına alındığı, karakola götürülerek ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Polis, cinayetin failinin ya da faillerinin belirlenmesi için çöp konteynerinin bulunduğu bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.

Üzerinden kimlik çıkmadı

Dövülerek öldürüldükten sonra cesedi çöp konteynerine bırakılan Ahmet Cengiz'in üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Polis, başına sert bir cisimle vurulan gencin kimliğine, el svaplarını alarak yaptığı parmak izi incelemesi sonucu ulaştı. Kol bileklerinden birinde sarı- kırmızı diğerinde ise sarı- lacivert renkli bileklik bulunan Cengiz'in katillerinin yakalanması için polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.