Taraftarlar Tarihe Geçti!

Taraftarlar Tarihe Geçti!

Dev derbide Fenerbahçeli futbolcular Ali Sami Yen Stadı'nda alkışlandı, bu anlar tarihe geçti.. İşte Canaydın'ın vasiyetinin gerçekleştiği anlar...

Fenerbahçeli futbolcular vefat eden Galatasaray eski Başkanı Özhan Canaydın için hazırlatılan pankartla sahaya çıkarken, tribünlerden ve Galatasaraylı yöneticilerden alkış aldı.

Sarı-lacivertli futbolcuların taşıdığı ''Sayın Özhan Canaydın'ı saygıyla anıyoruz'' yazılı pankartı, tribünler alkışlarken Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın yanı sıra bazı yöneticiler tarafından da ayakta alkışlandı.

-TARİHE GEÇTİ-

Bu an Ali Sami Yen'de Fenerbahçe takımının ilk kez alkışlanması olarak da tarihe geçti.

Hafta içinde oynanan Fenerbahçe - Manisaspor Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri vefat eden Galatasaray eski başkanı Canaydın'ı alkışlamış, bu olay kamuoyunda taktir görmüştü.

"Centilmen başkan" Canaydın'ın vasiyeti olarak belirtilen, Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'nin alkışlanması isteği de bu şekilkde gerçekleşmiş oldu.

-FENERBAHÇELİLER YİNE ALKIŞLADI-

Ayrıca Karşılaşma öncesinde Canaydın için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Stattaki bütün taraftarlar saygı duruşu sırasında Canaydın'ı alkışlarken, Fenerbahçeli taraftarların da eşlik etmeleri dikkati çekti.

-CANAYDIN UNUTULMADI-

Öte yandan, eski açık tribünde bulunan Galatasaraylı taraftarlar, Özhan Canaydın'ın Galatasaray ambleminin arkasından gülen yüzü gözüken dev boyutlarda siyah-beyaz fotoğrafını açtı.

Galatasarayfutbolcular da sahaya, ''Kalbimizdesin Özhan Ağabey'' yazılı pankartla çıktı.

Bu arada, Galatasarayfutbolcular, kollarına siyah bant takarak maçta mücadele ettiler.

Etiketler :