TARSUS'TA DAMAT DEHŞETİ:BİLANÇO 3 ÖLÜ

TARSUS'TA DAMAT DEHŞETİ:BİLANÇO 3 ÖLÜ

Mersin'in Tarsus ilçesinde cinnet geçiren damat, kayınbabası ve üvey kaynanasını öldürdükten sonra intihar etti...

Olay Tarsus’un Fevzi Çakmak Mahallesi 1703 sokak 20 nolu apartmanın ikinci katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Orhan Mençekoğlu (53) para istemek için kayınbabası Yusuf Yıldırım’ın (73) evine geldi.

“Paraya ihtiyacım var, bana destek ol” talebinde bulunduğu öğrenilen Orhan Mençekoğlu’na kayınbabası Yusuf Yıldırım'ın, “Sana geçmişte çok yardımda bulundum. Artık sana para vermeyeceğim… Git buradan” şeklinde ret cevabı verdiği iddia edildi. Aldığı cevapla bir anda çılgına dönen Mençekoğlu, yanında bulundurduğu 7.65 çapındaki tabancayı çıkartarak kayınbabası Yusuf Yıldırım’a ve kendileriyle aynı odada bulunan üvey kaynanası Arife Yıldırım’ın (47) üzerine mermi yağdırdı. Damat Orhan Mençekoğlu daha sonra silahı kafasına dayayarak tetiğe bastı. 6 çocuk babası olan Yusuf Yıldırım ve ikinci eşi olduğu öğrenilen Arife Yıldırım olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

Komşular silah seslerini duyunca emniyet güçlerine haber verdiler. Eve giren emniyet güçleri korkunç manzarayla karşılaştılar ve Orhan Mençekoğlu’nun hala yaşadığını görmeleri üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 çocuk babası Orhan Mençekoğlu da yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.


Olay yerinde inceleme yapan Tarsus Cumhuriyet Savcısı, cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna sevk etti. Ölen şahısların yakınları ise acı haberi duyunca sinir krizi geçirdiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.