Tatlıses’in tedavisine başlanıldı

Tatlıses’in tedavisine başlanıldı

Almanya'daki tedavisinin sona ermesinin ardından Türkiye'ye getirilen İbrahim Tatlıses'in, Maltepe'deki Romatem- Daruşşafaka Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisine başlandı.

Tedavisinin devamı için Romatem - Daruşafaka Rehabilitasyon Merkezi'ne yatırılan Tatlıses'in son durumuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, sabah yapılan ilk muayene ve değerlendirmelerin ardından tedavi programının uygulanmaya başlandığı bildirildi.

Tatlıses'in, tıbbi ve sosyal gereksinimleri göz önünde bulundurularak yeniden tasarlanan özel bir suitte konakladırıldığı belirtildi. Uygulanacak tedaviler için de özel bir zaman çizelgesi doğrultusunda çalışıldığı ifade edildi.

Hastalarının son derece iyi durumda olduğunu kaydeden Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Tıbbi Koordinatörü Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon ise, "Durumu beklediğimizden daha iyi. Morali ve tedaviye katılımı üst düzeyde. Bugün başlatılan tedavilerinde, rehabilitasyon egzersizlerinin yanı sıra robotik yürüme eğitimine yer verilmiştir." dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.