Tayyar ile Aygün kavgası büyüyor

Tayyar ile Aygün kavgası büyüyor

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün dönmesinin ardından yaptığı açıklamada CHP yönetiminden bazı isimlerin söz konusu eylemden haberinin olduğunu iddia eden Şamil Tayyar'a Aygün'den sert tepki geldi. 'Ağzımı mı bozayım, onu Ulu Divan'a havale ediyorum' diye

 

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün dönmesinin ardından yaptığı açıklamada CHP yönetiminden bazı isimlerin söz konusu eylemden haberinin olduğunu iddia eden Şamil Tayyar'a Aygün'den sert tepki geldi. 'Ağzımı mı bozayım, onu Ulu Divan'a havale ediyorum' diyen Aygün'e Tayyar'in cevabı ise aynı sertlikte oldu.
 
PKK'nın eylemi ile ilgili bazı iddialarda bulunan Şamil Tayyar'a Aygün'den sert tepki geldi. Aygün Şamil tayyar'ı hedef aldığı açıklamasında "Kendisini Ulu Divan'a havale ediyorum. Ulu Divan, Pir Sultan'ın kullandığı bir kavramdır. Başka bir şey söylemeyeceğim. Ağzımı mı bozayım yani'' dedi.
 
TAYYAR'DAN SERT CEVAP: AZ ONURUN VARSA... 



Bu sözlerin hemen ardından twitter hesabından açıklama yapan Tayyar, "Ey Aygün sende azıcık onur varsa, bir yazarı ve siyasetçiyi değil çocuklarına göz yaşı döktüren teröristleri Ulu Divana havale et!" diyerek Hüseyin Aygün'e çağrıda bulundu.
 
Hüseyin Aygün'ün "Ulu Divana havale ediyorum" şeklindeki açıklamasının, öç almaya yönelik açık bir tehdit olduğunu da ileri süren Tayyar, şunları söyledi;
 
 
"Bu açık bir tehdittir, savcıları göreve çağırıyorum. Kafasına silah uzatan teröristlere iyi gençler diyen Aygün'ün elinde sadece kalem olanı tehdide yeltenmesi, dağ çarpması değilse cinnettir. Ey Aygün sende azıcık onur varsa, bir yazarı ve siyasetçiyi değil çocuklarına göz yaşı döktüren teröristleri Ulu Divana havale et!"
 
 
KAVGA NASIL BAŞLAMIŞTI?
 
Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasının ardından, "PKK CHP'li Aygün'ü misafir etmiş. Muhabbetiniz bol olsun, olsun da millet bu numarayı yemez" şeklinde tweet atan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, serbest kalmasından sonra da şunları söylemişti:
 
 
Düne kadar bizi asmaya çalışanlar, bugün bna teşekkür ediyor. Hüseyin Aygün'ün açıklamaları beni haklı çıkardı. Bazı gazeteler Hüseyin Aygün'ün PKK hakkındaki açıklamalarını öne çıkardı ve kaçırılma eyleminin o nedenle olduğu yazdılar. Bu bir hikaye. Hüseyin Aygün'de PKK'nın kaçıracağı en son kişinin kendisi olduğunu söyledi. Daha öncede PKK tarafından tehdit edilmediğini söyledi. Bakıyorsunuz tehdit de yok. Burada bir duygusal birliktelik var. rotahaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.