Tayyar'dan Ilıcak'a sanal bombardıman

Tayyar'dan Ilıcak'a sanal bombardıman

28 Şubat'ın koordinatörü Demirel'e sahip çıkana bakın NE OLDU ABLAM HANİ MAĞDURDUN

Sabah Gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak daha önce Cihan Haber Ajanıs'na yaptığı açıklamada Süleyman Demirel'in 28 Şubat sürecinde sıcak darbeyi önlediğini ifade etmişti. Bazı çevrelere göre 28 Şubat sürecinin bir numaralı koordinatörü Demirel'e tepki gösteren Başbakan Erdoğan'ı eleştiren Ilıcak, bugünkü köşesinde dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

ERDOĞAN'IN DEMİREL'E KARŞI KULLANDIĞI RENCİDE EDİCİ DİL BENİ RAHATSIZ EDİYOR

Ilıcak, ‘Erdoğan ve Demirel' başlıklı yazısında ‘Tayyip Erdoğan, sadece, CHP'nin eski uygulamalarını değil, zaman zaman İsmet İnönü'yü de hedef alıyor. Dünkü grup konuşmasında, mücadele ettiği politikacılara Süleyman Demirel'i de ilave ettiğini gördüm. Kılıçdaroğlu'na hitaben dedi ki: "12 Haziran'da yol arkadaşın olan o zatın dibine otur. O sana CHP tarihini çok iyi anlatacaktır." Mesele, camilerin ahır yapılması konusu ve bu mevzu üzerinde Demirel ile İnönü arasında cereyan eden bir münakaşa. Özde Erdoğan haklı: Gerçekten 1950 öncesi CHP, dine karşı çok hoyrat davranmıştır. Ama Erdoğan'ın muhatabı yıllar önce vefat etmiş İnönü mü, yoksa hatasıyla sevabıyla bir köşeye çekilmiş olan Demirel mi? Bugün konuşacak durumda olmayanlara hücum etmek yakışık alıyor mu? Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na vurayım derken, birçok hassasiyeti de zedeliyor. Mesela ben, Erdoğan'ın Demirel'e karşı kullandığı saygısız dili hazmetmediğim gibi rencide de oluyorum.' diye yazdı.

ŞAMİL TAYYAR'DAN SERT TWEET'LER

Geçtiğimiz Şubat ayında Ilıcak ve Şamil Tayyar arasında ‘aldatma' iddialarıyla ilgili sert bir tartışma yaşanmıştı. İkili arasındaki atışma Twitter üzerinden farklı bir konu başlığı üzerinden devam ediyor. Nazlı ılıcak'ın bugünkü yazısına tepki gösteren AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, ‘Hani sen 28 Şubat mağduruydun? 28 Şubat'ın koordinatörünü neden koruyorsun? Al Demirel'i başına çal seni çakma mağdur ' iletilerini paylaştı.

İşte o tweet'ler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.