Tayyar'tan AK Partili Vekile Tepki

Tayyar'tan AK Partili Vekile Tepki

Şamil Tayyar, TBMM'de Kamer Genç'le küfürlü kavgaya tutuşan AK Partili Zeyid Aslan'a tepki göstererek "Üzüntü ve utanç duydum" dedi.

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, TBMM'de Kamer Genç'le küfürlü kavgaya tutuşan AK Partili Zeyid Aslan'a tepki göstererek "Üzüntü ve utanç duydum" dedi.

Kamer Genç, son günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin 'e yönelik tepki çeken sözlerine açıklık getirmek istedi. Genç 'in konuşmasına AK Parti 'den tepki geldi. AK Parti 'li Zeyid Aslan, Genç 'in üzerine yürüyerek, 'Öldürüm seni p.. kurusu.., Senin ananı s..., o.. çocuğu ' dedi.

Kürsüdeki su dolu bardağı alan Genç, Aslan 'a atmak istedi. Ancak su, yaşanan arbede sırasında Genç 'in üzerine döküldü.

İNSANIN SİNİR UÇLARINA BASIYOR

Mecliste yaşanan kavga sonrası Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “1 'e Bir” programında Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan 'a tepki gösterdi. Tayyar, Kamer Genç 'in Fatma Şahin hakkındaki sözlerinin kabul edilmez olduğunu ifade ederek “Hakikaten insanın sinir uçlarına basan, insanı çileden çıkaran bir isimdir Kamer Genç.” dedi.

KAMER GENÇ 'İN SÖYLEDİKLERİ CİNAYET SEBEBİ

Kamer Genç 'in hakaretlerle dolu sözler kullandığını kaydeden Tayyar “En son hadise çok sıkıntı vericiydi. Sakin olmak her zaman elde olmuyor. Orada hiç kimse derviş sabrıyla oturmuyor. Kamer Genç 'in mecliste söylediği sözleri rasgele sokakta söyleyin sizi öldürürüler. Bu Anadolu'da cinayet sebebidir.” dedi.

UTANÇ DUYDUM

AK Parti'li Zeyid Aslan ile Kamer Genç arasında yaşanan küfürlü kavgaya da değinen Tayyar “Bugün beni asıl üzen bizim bir milletvekili arkadaşımızın mecliste kullandığı küfür… Bunu kabul etmek asla mümkün değil. Aslında bu yaklaşım bizi haklıyken de haksız duruma düşürdü. Bunu savunmakta mümkün değil. Ben bundan üzüntü ve utanç duydum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.