'Tayyip Erdoğan'ı çok beğeniyorum'

'Tayyip Erdoğan'ı çok beğeniyorum'

Ünlü Yönetmen Sinan Çetin, hükümetin çalışmalarını överek AK Parti'ye oy verdiğini söyledi

Ünlü Yönetmen Sinan Çetin, hükümetin çalışmalarını överek AK Parti'ye oy verdiğini söyledi. Çetin, "AK Parti üyesi değilim. Ama niye oy veriyorsun; çünkü devlet küçülsün, hizmet etsin insanlara. Ben Tayyip Erdoğan'ı çok beğeniyorum mesela..." dedi.

Haber Türk televizyonunda Balçiçek İlter'in 'Söz Sende' adlı programında 'Kağıt' isimli filmiyle ilgili açıklamalar yapan Sinan Çetin, filmde de işlenen 'ağır bürokrasi' örnekleri vererek, devlet dairelerindeki aksaklıklardan bahsetti.

İlter'in, "Bunlar değişiyor galiba." sözü üzerine Çetin, "AK Parti'yi o yüzden destekliyoruz. Hizmet etmek istiyor." dedi.



"SİNİRLENDİLER"

"AK Parti'ye oy vereceğini açıkladın, verdin. Ondan sonra hayatın ne oldu?" sorusu üzerine de Çetin, şunları söyledi:

"Bizim çevre sosyetik insanlardan oluşuyor. Beyaz Türkler falan... Sinirlendiler. Yakın arkadaşlarım takdirle karşıladılar; ama içinde bulunduğumuz muhit yani bir yere içki içmeye falan gittiğimizde; ben biliyorsunuz AK Partili değilim, benim eşim Alman, öyle koyu Müslüman bir aileden gelmiyorum. AK Parti üyesi değilim. Ama niye oy veriyorsun; çünkü devlet küçülsün, hizmet etsin insanlara..."

"IYYK, DİYE SES ÇIKARDILAR"

"Gittiğin yerlerde tacizde mi bulundu insanlar, bir şey mi oldu?" sorusuna da Çetin, şu cevabı verdi:

"Iyyk, diye bir ses çıkarıyorlar yüzüme karşı. Ben Tayyip Erdoğan'ı çok beğeniyorum mesela. Anlamsız sesler çıkarıyorlar. 'Sen nasıl oluyor, Avrupalı bir eşin var, bunlar irticacı'. Ama artık 'irtica gelecek' lafı bitti herhalde. Ben son zamanlarda durmuyorum. 'İrtica gelecek, İran gibi oluyoruz' falan..."

İlter'in "Cumhuriyet mitinglerini tekrar düzenlemeye çalışıyorlar." sözü üzerine de Çetin, "Onlara şimdiden buradan bir şey söyleyeceğim; eğer irtica gelirse ben de o mitinglere katılırım. Merak etmesinler." dedi.

"DEVLET ÇALIŞIYOR"

"Iyyk, bir derece tepki, ağır tepkiler de olabiliyor. 'Satılmış' denebiliyor. Bunları her partide yaşadık. Sen Hindistan'a da gittin değil mi?" sorusu üzerine de Çetin, şunları söyledi:

"Hindistan'a kendi programımızla gittik. Oraya herkes para ödedi. Devletin parası ile gitmedik. Ben de Cumhurbaşkanı'nın bu iş adamları ile Hintli iş adamlarının buluşmasına destek olmasını sevinçle karşıladım. Devlet çalışıyor. Ama devlet diyor ki, 'İş adamları buluşsun, Hollywood ile Bollywood bir araya gelsin veya Yeşilçam'la Bollywood bir araya gelsin. Yani bir şey yapmaya çalışıyorlar. Bunun neresi kötü. Oraya 250 iş adama gitti. Bir tek benden bahsediyorlar, anlamadım." CİHAN

Etiketler :