'Tayyip'i vuracağım' diyen eylemciden kan donduran cinayet

'Tayyip'i vuracağım' diyen eylemciden kan donduran cinayet

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın makam aracının önüne atlayarak her fırsatta protesto gösterisi yapan Adnan Yıldırım (42), Başkent'te kan donduran bir cinayet işledi.

Yıldırım'ın, sevgilisi Dilek Saraçoğlu (30) ile bir olup, genç kadının kocası Engin Saraçoğlu'nu yakarak gömdüğü ortaya çıktı. Başbakan'a 'Tayyip'i vuracağım' şeklinde telefon mesajları gönderen Yıldırım, daha önce de 'tehdit ve hakaret'ten tutuklanmıştı.

Akıl almaz cinayet, 10 Nisan'da polise yapılan kayıp ihbarıyla gün yüzüne çıktı. Cihan Saraçoğlu, özel güvenlikçi kardeşi Engin Saraçoğlu'ndan (34) haber alınmadığını bildirdi. Cinayete kurban giden genç adamın yaşadığı Bağlum'da soruşturma başlatan polis, Dilek Saraçoğlu'nun ifadesini aldı. Çelişkili ifadelerden genç kadının Adnan Yıldırım'la sevgili olduğu anlaşıldı. İkilinin, olay günü Bağlum bölgesine gittikleri de teknik incelemeden belirlendi. Bağlum'da 2 kilometrelik bir alanda polis köpekleriyle arama yapan polis, yanmış halde Engin Saraçoğlu'nun cesedine ulaştı. İstanbul'da gözaltına alınan Adnan Yıldırım ile Dilek Saraçoğlu suçlarını itiraf etti. Sorguda birbirlerini suçlayan sevgililer, başını taşla ezerek öldürdükleri genç adamı yakmak istediklerini, cesedin tamamı yanmayınca da üstünü taşlarla kapattıklarını anlattı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Saraçoğlu ile Yıldırım cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.