Tebrikler şampiyon

Tebrikler şampiyon

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyon tamamladığı sezonu galibiyetle kapattı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında şampiyon Galatasaray, Trabzonspor'u ağırladı. TT Arena'da oynanan mücadele Cimbom'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Sarı kırmızılara galibiyeti getiren Albert Riera ve BurakYılmaz'dan geldi.

VE ŞAMPİYON GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 sezonunda mutlu sona ulaşan Galatasaray Trabzonsporgalibiyetinin ardından şampiyonluğunu tescil ettirmiş oldu. Aslan ligde 19. kez şampiyon olmayı başardı. Sarı kırmızılılar bu galibiyetle puanını 71'e çıkartırken Trabzonspor ligi 46 puanla bitirdi.

ASLAN ÖNCE UZAKTAN DENEDİ

Karşılaşmaya rahat başlayan ev sahibi Galatasaray ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Melo ve Drogba'nın uzaktan şutlarıyla etkili olan sarı kırmızılılar Hamit ve Riera ile kanatlardan pozisyon bulmaya çalıştı.

GOL RİERA'DAN GELDİ

Cimbom'u öne geçiren gol ise 34. dakikada Riera'dan geldi. Hamit'in sağdan getirdiği topta Eboue yerden içeriye ortaladı. Topla buluşan Burak'ın şutu kaleci Tolga'dan döndü. Seken topu önünde bulan Riera çok sert vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. İlk yarı bu golle sona erdi.

KRAL İKİNCİYİ ATTI

Galatasaray ikinci yarıya da 'gol' parolasıyla çıktı. Sarı kırmızılılar çok geçmeden 2. golü de bularak TT Arena'daki taraftarını iyice coşturdu. 52. dakikada Trabzon defansı çıkarken topu Amrabat'a kaptırdı.Amrabat bekletmeden ceza sahasına yönelen Burak Yılmaz'ı gördü. 'Kral' ceza sahası içinde sol ayağıyla yaptığı vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

SEZON 3 PUANLA KAPANDI

Sarı kırmızılılar kalan dakikalarda da 3. gol için yüklendi ama başarılı olamadı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2012-2013 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.