Tek hedef AKP'den mührü almak

Tek hedef AKP'den mührü almak

Mustafa Sarıgül'ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi, ilk toplantısını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda toplantı düzenliyor. Binlerce kişiye hitap eden Sarıgül, "TDH'nin bir tek hedefi vardır, o da inşallah AK Parti'den mühürü almaktır" dedi.

İktidar Yolunda İstanbul Buluşması" adıyla gerçekleştirilen toplantıya, binlerce kişinin katıldığı gözlendi.

Toplantı, DSP'den istifa ederek Türkiye Değişim Hareketi'ne (TBH) liderlik yapan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün konuşmasıyla devam ediyor. Sarıgül, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"TDH'nin bir tek hedefi vardır o da inşallah AK Parti'den mühürü almaktır. Kendinize güvenin, kendinize haksızlık etmeyin. Mevcut muhalefet partileri bunu başaracak güçte değildir. Defalarca sandığa gittiler, her gittiklerinde o sandığın dibinde kaldılar. İktidarın anahtarını tek alacak güç TDH'dir. Gerçekler ortadadır. Türkiye'miz mutsuzdur, Türkiye'mizin bekleyecek tahammülü yoktur. İktidarın alternatifi ana muhalefet değildir.

Türkiye artık değişim istiyor, Türkiye artık harekete geçmemizi istiyor. Bizler bugün harekete geçmek istiyoruz. Bismillah diyerek cesur adım atmazsak yarın Türkiye'miz çok şey kaybedecek. Bizler siftah yapmadan aakşamı getiren esnaflarımız için yollardayız, mazot parasını bulmak için traktörünü satan çiftçiler için buradayız, memurlarımız için yollardayız. Sanayicilerimiz, KOBİ'lerimiz için, dul ve yetimlerimiz, engellilerimiz için, Türkiye için, sizin için yollardayız.

Bugün şöylesine bir bakıyoruz, ev kadınlarımız dertli, emeklilerimiz mutsuz, gençlerimiz işsiz, ümitsiz, yaşlılarımız hastane kapılarında ömür tüketiyor, yoksullarımız parası olmadığı için tedavi olamıyor. Bizler yoksul tabloyu değiştirmek için, Ankara'daki iktidarı değiştirmek için yollardayız. TDH ne istiyor? Biz istiyoruz ki her yerde en iyi okullar olsun. En çağdaş, en kaliteli eğitimi bizim çocuklarımız alsın. İşsiz gençlerimize iş sağlamak birinci önceliğimizdir."

Etiketler :