Tek taş Yüzük Fiyatları

Tek taş Yüzük Fiyatları

Kadınlar için günlük yaşamda da kullanıma uygun olan aksesuarlar bulunur. Tek taş yüzük fiyatları konusu bu noktada oldukça merak edilenlerden bir tanesidir. Özellik tektaş yüzük kullanımının rahatlığı ve iyi bir hediye seçimi olması nedeni ile...

Kadınlar için günlük yaşamda da kullanıma uygun olan aksesuarlar bulunur. Tek taş yüzük fiyatları konusu bu noktada oldukça merak edilenlerden bir tanesidir. Özellik tektaş yüzük kullanımının rahatlığı ve iyi bir hediye seçimi olması nedeni ile fiyatları dikkat çeker.

Tek taş yüzük fiyatları konusunda yapılan araştırmalar sonrasında işçilik ve gram ölçüsünün etkili olduğu görülür. Sadece tektaş varsa yanlarında işlemeler yoksa ürünün fiyatı daha uygundur. Lakin tektaşın yan kenarlarında küçük taş işlemeler ya da oymalar varsa fiyatı artış gösterir.

Tek taş Yüzük Nedir?

Tektaş yüzük, yuvarlak, oval gibi şekillerde hazırlanan bir taşın altın ile birleştirilerek yüzük formuna getirilmesidir. Tek bir taştan imal edildiği için de bu ismi alır. Model çeşitliliği çok fazla olsa da tek taş yüzük fiyatları konusu herkesin dikkatini çeker.

Tektaş özel günlerde takdim edilebilir olsa da günlük yaşamda kadının parmağından hiç çıkmaz. Rahat kullanımı olan, gösterişli ve zarif bir yüzük türüdür. Bu yüzden her evlenecek kadında ya da evlenmiş kadında görmek mümkündür. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler için https://www.emajewellery.com.tr/tektas-pirlanta-yuzuk sayfasına bakabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.