Teknolojiyi değiştirecek araç

Teknolojiyi değiştirecek araç

Teknoloji ve otomobil yakın gelecekte ayrılmaz ikili haline gelecekler. İşte Mercedes'in otomobil teknolojisini değişitirecek aracı.

Otomotiv sektörüyle teknoloji dünyası hep omuz omuza bir yolculuk sürdürdü. Ancak son yıllarda yaşanan gelişmelerle birlikte bu iki eski yol arkadaşı birbirleriyle hiç olmadıkları kadar yakın ve güçlü bir hale geldi.

Otomobilten İnternete Girin

Son dönemde yaygınlaşan tablet sistemler ve dokunmatik teknolojileri yavaş yavaş otomobil dünyasına da yaklaşyor. Otomobil firmalarının gövde gösterisi için hazırladığı üst teknoloji konsept araçlara bir yenisi daha eklendi.

Sektörün ağır toplarından Mercedes, A-Sınıfı çok amaçlı araç konseptiyle bu işin nasıl yapılacağını rakiplerine göstermeyi hedefliyor.


Aracın Galerisine Ve Videosuna Ulaşmak İçin Tıklayınız


Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, aracın içerisinde bulunan tablet sayesinde kullanıcılar otomobil tüm sistemlerini dokunmatik ekranla yönetebilecek. Üstelik araçta bulunan tablet gerçekten bilgisayar görevi de görüyor. İşte araç üzerinden sosyal ağlara girip internette dolaşmayı sağlayan konsept.

Geleceğin Otomobili

 

Geleceğin Otomobili

Geleceğin Otomobili

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.