Temel Kotil'den Müsiad'da Tuşaş Sunumu

Temel Kotil'den Müsiad'da Tuşaş Sunumu

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Program çerçevesinde TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, bir sunum gerçekleştirerek TUSAŞ çalışmalarını MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyeleri ile paylaştı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı, MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati'nin de katıldığı toplantıda gündemdeki ekonomik gelişmeler, MÜSİAD çalışmaları ve derneğin gelecek dönem vizyonu ele alındı.

TUSAŞ ÇALIŞMALARI VE PROJELERİ ANLATILDI

Program çerçevesinde MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyeleri ile bir araya gelen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ise, "TUSAŞ Teknolojik Gelişmeleri ve Sektörel İş Birliği" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Sunum kapsamında, "Türkiye'de ve Dünyada TUSAŞ, Bağlı Ortaklıkları, Dış Temsilcilikleri, İştirakler ve Ar-Ge Ofisleri", "İnsan Kaynakları", "Akademi", "Ar-Ge Harcamaları", "Yatırımlar", "Ürünler" ve "TUSAŞ Güncel Teknolojileri, Tedarik Zinciri ve Sektörel İş Birliği, Ortak Araştırma Ekosistemi", gibi başlıklar ele alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.