Teniste MTA Open'ın basın toplantısı yapıldı

Teniste MTA Open'ın basın toplantısı yapıldı

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş:" Şu an sadece dört kişiyi görüyorsunuz ama bu organizasyonların arkasından çok büyük bir ekip var. Türkiye bir tenis ülkesi oldu"

ANTALYA (AA) - Antalya Megasaray Tenis Akademi'de dördüncüsü düzenlenen ATP Challenger turnuvalarından MTA Open'ın basın toplantısı Club Megasaray Otel'de gerçekleşti.

MTA Open turnuvasının basın toplantısında Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Milli Sporcu Marsel İlhan ve Turnuva Direktörü Barış Şahin konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantıda, Türkiye Tenis Federasyonu ile Club Megasaray arasında 3 yıl sürecek olan "Turizm Sektörü Ana Sponsorluğu" anlaşması da imzalandı.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş, toplantıda, Megasaray ile tüm paydaşların kazandığı bir model oluşturduklarını ifade etti. Türkiye'nin her yerinde ve her zaman tenisin oynanabileceği belirten Durmuş, şunları söyledi:

"Türkiye Tenis Federasyonu olarak hedeflerimiz, inandığımız hikayelerimiz var. Şu an sadece dört kişiyi görüyorsunuz ama bu organizasyonların arkasından çok büyük bir ekip var. Türkiye bir tenis ülkesi oldu. Türkiye'nin her yerinde tenis oynanırken en üst düzeyde turnuvaların ülkemizde yapılabilir olduğunu, sporcularımızın burada oynayıp başarılı olabildiklerini de görmemiz gerekiyor. Daha işin çok başındayız. Başarı hikayemizin esas hedefinde dünyanın en iyi sporcusunu yetiştirmek var. Biz WTA, ATP ve ITF düzeyinde turnuvalar düzenlerken tenisin en iyi düzeyde yapılabilmesi ve sporcularımızın başarılı olabilmesi için tüm paydaşlarımızın kazandığı için bir model oluşturmak istedik."

Türkiye'ye gelen her sporcunun ülkelerine döndüklerinde bir turizm elçisi olarak gitmelerini istediklerini dile getiren Durmuş, Tenis Akademisi'ne ve bu turnuvaların gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Milli Sporcu Marsel İlhan da 5 sporcumuzun yarıştığı turnuvanın çok önemli olduğu ve burada oynamaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

- 30 ülkeden 160 tenisçi katıldı

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Megasaray Hotels Open'ın ardından bu hafta da Megasaray Tenis Akademi kortları MTA Open’a ev sahipliği yapıyor. Dünya 140 ve 350 numaraları arasında başarılı tenisçilerin mücadele ettiği iki turnuvaya 30 ülkeden toplamda 160 tenisçi katıldı.

Ana tablo mücadeleleriyle bugün başlayan turnuva, 12 Aralık'ta final karşılaşmasıyla son bulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.