Terim: Ben istifa ettim mi ki...

Terim: Ben istifa ettim mi ki...

Terim'in sözleri ortalığı karıştıracak: 'Ben istifa ettim mi ki, Bursa'daki maç, veda maçımız olur' dedim.

"HANİ 2012'YE KADARDI"

‘Güven tazelemek' için istifa sinyali veren, ancak Özgener'in ‘kabul' hamlesiyle şaşkına dönen Fatih Terim, “İstifa ettim mi ki? Ben sadece ‘Bursa'daki maç, veda maçımız olur' dedim” diyerek dert yandı.

Fatih Terim'in, görevi bırakacağı şeklindeki açıklamasının altından ‘güven oyu' arayışının yattığı, bu hamleyi herkes gibi ‘istifa' olarak algılayan Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'in “kabul ediyoruz” tavrının da tecrübeli hocayı şaşkına uğrattığı ortaya çıktı.

KÜFÜRLER BUNALTTI, GÜVEN OYU ARADI

Federasyonun tam desteği altında Belçika sınavına çıkan Terim, tribünden gelen küfürler ve istifa protestoları sonrası yıprandığını hissetti. “Yapılanlar beni acıttı” diyen Terim, “Ermenistan veda maçım” sözleriyle ayrılık sinyali verdi. Bu durum ‘istifa' şeklinde yorumlanırken, Özgener, yorulan Terim'in destek arayışı için bu hamleyi yaptığını algılayamadı.

TV'DEN ÖĞRENİNCE KIZDI, İPLERİ KOPARDI

“Sakın konuşma” telkinine rağmen bu gelişmeyi TV'den öğrenen Özgener büyük bir kırgınlık yaşadı. Başkan, resmi siteden Terim'e teşekkür ederek ‘dolaylı istifayı' kabul etti. Terim ise resmen daha istifasını bile vermeden başkanın bu şekilde tavır alması karşısında şoka uğradı.

İBRAHİM YAZICI'YA İÇİNİ DÖKTÜ

Tecrübeli teknik adam, dünkü idmanı izleyen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yla dertleşti. Terim, “Ben istifa ettimmi ki? Sadece ‘Bursa'daki maç, vedamaçımız olur' dedim. 2 gün önce ‘2012'ye kadar beraberiz' demiyorlarmıydı? Maçtan sonra onları aramadığım için darılmışlar. Telefonumu kapattım, eşimle bile konuşmadım” diyerek kızgınlığını dile getirdi.

BU FİLMİ DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜK

Fatih Terim, 2004'te G.Saray'ın başındayken de benzer bir hamle yapmış, o zaman da güven oyu almak isterken, dönemin başkanı Özhan Canaydın tarafından gönderilmişti. Tecrübeli hoca, veda maçı sonrası “Hocamızın arkasındayız dedinizmi, arkasında durursunuz” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

EURO 2008'DEN SONRA DA GİDİYORDU

(A) Milli Takım'ın 2008 Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarının ardından da istifa edeceğini belirten Terim, “Ben bu kadar yapabildim. Büyük ihtimalle Avrupa'ya döneceğim” demişti. Daha sonra dönemin başkanı rahmetli Hasan Doğan uzun süren görüşmelerin ardından kendisini ikna etmişti.

Etiketler :