Terim parmağının nasıl koptuğunu anlattı

Terim parmağının nasıl koptuğunu anlattı

Fatih Terim, Bodrum'da yaşadığı talihsiz kazayı Lyon'da gazetecilere anlattı: "Bu parmağı denizin 4 metre dibinden bulduran Allah, onun kaynamasını da sağlayacaktır"

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim dün Lyon'da idman öncesi, geçirdiği talihsiz kazanın detaylarını gazetecilere anlattı. Terim, Bodrum'daki kaza sonrası İstanbul'a gitmeden önce eşini, kızlarını, anne ve babasını arayarak, "Bir kaza yaşadım ama önemli birşey yok. Kulağınıza abartı şeyler gelirse inanmayın" dediğini anlatırken, "Her yıl 17 Mayıs'ta Faruk Süren'in verdiği UEFA anısına geceye giderdim, ilk kez gitmedim. O gün denize girmedim, tekneye de binmedim sadece tekneye yardım ederken bu kaza oldu. Allah insana o sırada bir güç veriyor, her şeyi çok soğukkanlı yaşadım" diye konuştu.

Teknenin kaptanından hemen kopan parmağı bulmasını istediğini söyleyen Terim, "O sırada fışkıran kanlar beni şaşırttı ama panik olmadım. İnsanın neresi acırsa canı da orada olurmuş. Ama büyük soğukkanlılıkla parmak bulunduktan sonra İstanbul'a geldim. Yoldan İstanbul'a telefon açıp, 'Parmağım koptu, diktirmeye İstanbul'a geliyorum' deyince kimse algılayamamış, inanmamış" ifadesini kullandı.

Parmağıyla ilgili gelişmeleri doktoru Ufuk Nalbantoğlu'na fotoğraf çekip göndererek bildiren Terim, "Fransa'ya uçuşta basınçtan hafif sızı oldu. Ama doktor kan dolaşımında bir problem gözükmediğini söyledi. Bu parmağı denizin 4 metre dibinden bulduran Allah, onun kaynamasını da sağlayacaktır" dedi.

Etiketler :